Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Avis de Moja s’ha reactivat aquest setembre amb la gimnàstica de manteniment i l’organització d’excursions

La gimnàstica es fa els dilluns i dimecres al Local Nou, d’11 a 12, i la propera excursió s’ha programat al Baix Empordà el 9 d’octubre

dimarts 21 setembre 2021

El Casal d’Avis de Moja ha reprès aquest setembre l’organització d’activitats, amb les sessions de gimnàstica de manteniment i la realització d’excursions. Les classes de gimnàstica es fan els dilluns i els dimecres, des de la setmana passada, al Local Nou de Moja en horari d’11 a 12 del migdia. El vicepresident del Casal d’Avis, Josep Castellví, explica que el preu de l’activitat és de 25€ per trimestre, més una assegurança de 10€ per tot el curs. L’espai triat per a fer l’activitat és el Local Nou perquè disposa d’espai suficient per a mantenir la distància entre els gairebé 30 participants.(àudio)

La primera de les excursions que ha organitzat el Casal d’Avis de Moja aquest curs ja es vivia el passat dissabte 4 de setembre, al Delta de l’Ebre. La pròxima sortida s’ha programat el dissabte 9 d’octubre al Baix Empordà, amb una visita al jardí botànic de Cap Roig. Per només 40€ inclou també esmorzar i dinar. Les inscripcions es podran fer dimarts i dimecres de la setmana que ve, 28 i 29 de setembre, de 5 a 7 de la tarda a la mateixa seu del Casal d’Avis. (àudio)

Castellví ja avançava que la següent excursió, després de la del Baix Empordà, serà el 6 de novembre a Anglesola i a Panelles, amb l’esperada cargolada.

El Casal d’Avis no pot utilitzar per activitats públiques el seu local de la plaça de l’Església. Per això estan ja ideant una proposta que permeti fer el dinar de germanor de Nadal. Josep Castellví apuntava que preveuen fer una sortida per anar a dinar i , en tornar, repartir el lot de productes que es regala habitualment.(àudio)

Escolta l’entrevista a Josep Castellví, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions