Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Avis de Moja tanca amb èxit de participació les inscripcions per a l’excursió a Galícia

La sortida és de 7 dies i s’ha programat des de diumenge 25 de maig
La darrera activitats del Casal d'Avis va ser la xatonada
La darrera activitats del Casal d'Avis va ser la xatonada

dijous 27 març 2014

Una bona colla de socis del Casal d’Avis de Moja han aprofitat les favorables condicions que s’oferien i han acabat formalitzant la seva inscripció a una excursió de 7 dies a Galícia. En el moment de tancar-se el període establert d’inscripcions, eren 32 les persones que havien confirmat la seva assistència en aquesta sortida. Josep Castellví, vicepresident del Casal d’Avis, considera que la clau de l’èxit ha estat que el preu era molt ajustat.(àudio)

Per 300 euros s’oferia 6 nits en hotel de 3 estrelles en habitació doble, begudes incloses en els àpats , guia acompanyant tot el circuit i assegurança. Durant la sortida es preveuen excursions a O Grove i l’Illa de la Toja. Per seguir a A Corunya, Vigo, Pontevedra, Cambados, Santiago i Sanxenxo-Portonovo. La xifra d’inscrits supera les previsions inicials, tenint en compte que un model d’excursió de tants dies no és habitual en les sortides organitzades pels casals d’avis. Això ha fet que l’autocar vagi a buscar als inscrits a Moja i que no calgui desplaçar-se fins a Vilafranca per a iniciar la sortida, tal i com es preveia inicialment.(àudio)

Abans d’aquesta excursió a Galícia, des del Casal d’Avis també s’ha programat una sortida d’un dia, el proper 26 d’abril, a Osona. Es visitarà Tavèrnoles, el mirador del pantà de Sau i el centre de Vic. Les inscripcions es podran fer per les tardes, al Casal d’Avis, del 7 al 9 d’abril.

L’activitat no s’atura pel Casal d’Avis de Moja i en els propers dies acull dues activitats. Aquest diumenge, té lloc el dinar del 21è aniversari de l’entitat i dimarts de la setmana que ve, a les 5 de la tarda, s’ha programat una xerrada sobre prevenció de riscos d’accidents a la llar.

Document Actions