Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Avis de Sant Miquel ha celebrat el seu 2n aniversari

Els socis destaquen el bon ambient i el fet de disposar d’un local molt ben equipat per a trobar-se
El sopar es va fer a la mateixa seu del Casal d'Avis
El sopar es va fer a la mateixa seu del Casal d'Avis

dimarts 14 maig 2013

Amb un sopar ben complert, els socis i sòcies del Casal d’Avis de Sant Miquel d’Olèrdola han celebrat aquest dissabte el 2n aniversari de l’entitat. L’acte es feia a la mateixa seu del Casal d’Avis, al local social Rossend Montané, i hi van assistir bona part dels 25 associats que formen l’entitat, així com la regidora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torres, i la dinamitzadora de gent gran, Imma Ferret.

El president del Casal d’Avis, Jaume Rovira, oferia un balanç positiu de l’activitat del Casal i destacava el bon ambient i la possibilitat de disposar al poble d’un local molt ben equipat.(àudio)

La regidora de gent gran, Arantxa Torres, explicava que en tractar-se del Casal d’Avis de creació més recent a Olèrdola se l’ha acompanyat en l’organització d’activitats, vetllant perquè les propostes adreçades a la gent gran del municipi es repartissin entre els tres casals d’avis. (àudio)

Imma Ferret, dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, feia notar que tot i que la xifra de 25 associats pot semblar poc, representa un percentatge apreciable de la gent gran que viu a Sant Miquel. El repte és el de seguir mantenint el nivell variat d’activitats i assolir la trentena de socis.(àudio)

El Casal d’Avis de Sant Miquel obre els dimecres i divendres a la tarda, en horari de 5 a 8.

D’altra banda, durant aquesta celebració d’aniversari es va confirmar que des de l’Ajuntament, conjuntament amb el Casal d’Avis de Moja, ja s’està preparant la Mostra Activa. Es tracta de la mostra de treballs dels casals d’avis de la comarca que enguany acollirà Moja el 12 de juny. En aquesta activitat també s’hi vincularan els casals d’avis de Sant Pere Molanta i de Sant Miquel. El de Sant Pere oferirà una exhibició del seu grup de ball country, mentre que el Casal de Sant Miquel mostrarà alguns dels treballs que fan les seves sòcies.

Escolta les entrevistes dedicades a l'aniversari del Casal d'Avis, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions