Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Avis de Sant Pere Molanta acollirà un taller de qualitat de vida i benestar

Les sessions es faran els dilluns 8,15 i 22 d’abril, en horari de dos quarts de 6 de la tarda a les 7
Imatge del darrer taller fet a Olèrdola
Imatge del darrer taller fet a Olèrdola

dimecres 20 març 2013

Amb l’ànim de facilitar eines per a gaudir d’una major qualitat de vida, l’Ajuntament d’Olèrdola organitza al Casal d’Avis de Sant Pere Molanta el taller “qualitat de vida i benestar”. Les tres sessions del taller s’han programat els dilluns 8, 15 i 22 d’abril, en horari de dos quarts de sis a les 7 de la tarda.

El taller té per lema “Només tenim una vida, aprofitem-la” i es pot impartir a Olèrdola gràcies al suport de la Diputació de Barcelona. Imma Ferret, dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, indicava que el taller està adreçat a gent gran i que en les sessions es tracten aspectes d’interès relacionats amb el creixement personal o amb l’expressió de les emocions.(àudio)

Les inscripcions són gratuïtes i per formalitzar-les cal dirigir-se al Casal d’Avis de Sant Pere Molanta.(àudio)

Aquest taller de qualitat de vida i benestar ja es va fer fa tres anys a Sant Pere Molanta. Es tracta d’una activitat que ha partit de les mateixes demandes de la gent gran d’Olèrdola, com així ha estat també en el cas dels tallers que s’han fet d’entrenament de la memòria o de risoteràpia. (àudio)

Per a més informació, les persones interessades es poden adreçar al Casal d’Avis de Sant Pere Molanta, al Centre Cívic Gatzara, en horari de tarda.

Escolta l'entrevista a Imma Ferret, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions