Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Avis de Sant Pere Molanta celebra aquest divendres el Carnaval amb un berenar

És la primera activitat que organitza l’entitat després de la recent renovació de la seva Junta

dijous 27 febrer 2014

Als casals d’avis del nostre municipi és freqüent celebrar les festes al voltant d’una taula. Així també passa per Carnaval. El Casal d’Avis de Moja convoca per dimecres de la setmana que ve, Dimecres de Cendra, una xatonada. I aquest divendres és al Casal d’Avis de Sant Pere Molanta on se celebra amb un berenar el Carnaval. La cita és a les 6 de la tarda i s’ha confirmat la inscripció d’una trentena de socis.El president del Casal d’Avis de Sant Pere Molanta, Jaume Hill, explica que s’anima als assistents a anar disfressats, però reconeix que aquesta crida a disfressar-se no és molt seguida.(àudio)

Després d’aquesta celebració del Carnaval, la propera activitat convocada pel Casal d’Avis és una excursió a la comarca d’Osona, prevista pel proper dissabte 29 de març. Hill espera que hi hagin les inscripcions suficients per realitzar la sortida.(àudio)

L’excursió també l’organitzen conjuntament amb els casals d’avis de Sant Cugat Sesgarrigues i Sant Miquel d’Olèrdola. A Sant Pere Molanta, les inscripcions per a participar en aquesta excursió es podran fer els dies 20 i 21 de març, en horari de 5 a 7 de la tarda.

Document Actions