Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Avis de Sant Pere Molanta celebra el seu 8è aniversari aquest divendres amb un dinar

Es recolliran aportacions per la Marató de TV3 i actuaran la Coral del Casal d’Avis i el Grup de Country
El grup de country oferirà una exhibició durant la festa
El grup de country oferirà una exhibició durant la festa

dijous 14 novembre 2013

El Casal d’Avis de Sant Pere Molanta ha preparat un dinar i una festa per a celebrar aquest divendres el seu 8è aniversari. L’activitat s’ha programat a partir de la una del migdia, a la Sala de la Societat, i inclourà les actuacions de la Coral del Casal d’Avis, una exhibició del grup de country del Casal i un ball per acabar la festa. Després del dinar també es preveuen recollir aportacions per a la Marató de TV3, que aquest any es dedica a les malalties neurodegeneratives.

Jaume Hill, membre de la junta del Casal d’Avis de Sant Pere Molanta, explicava que aquest any s’havia optat per celebrar en divendres el dinar perquè així ho havien demanat alguns socis. També és un dia millor per a preparar l’activitat es pot disposar de la sala sense interferir en altres activitats. Jaume Hill indicava que la participació havia pujat lleugerament i les inscripcions s’havien situat ja en el centenar de persones.(àudio)

L’any passat, durant el dinar d’aniversari, es van recollir també fons per La Marató. La quantitat recaptada va ser de 216 euros. Enguany la crida s’ha anunciat amb temps i es confia que la xifra recollida serà sensiblement superior.(àudio)

El Casal d’Avis de Sant Pere Molanta arriba al seu 8è aniversari amb molt bon estat de forma. Per les tardes són forces els socis que es troben en l’espai del Casal d’Avis, al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta. La Coral compta enguany amb 15 persones i el grup de country ha cobert totes les places. També són molt concorregudes les excursions que organitzen conjuntament amb els casals de Sant Cugat i Sant Miquel. Jaume Hill feia notar que les activitats que s’organitzen comptem amb el decidit suport de l’Ajuntament d’Olèrdola.(àudio)

Des de la Junta del Casal d’Avis s’ha volgut reconèixer el recolzament que s’ofereix des de l’Ajuntament a la gent gran del municipi, tant des del punt de vista econòmic, com en l’àmbit del suport tècnic i de dinamització.

Escolta l'entrevista a Jaume Hill, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions