Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Avis de Sant Pere Molanta ha celebrat el seu 7è aniversari

Una vuitantena s’associats participaven aquest dissabte en un dinar de germanor al Local Molantenc
Durant la festa, el grup de country va fer una exhibició
Durant la festa, el grup de country va fer una exhibició

dijous 15 novembre 2012

Una vuitantena d’associats a l’entitat participaven aquest dissabte en el dinar de celebració del 7è aniversari del Casal d’Avis de Sant Pere Molanta. L’acte es va fer al Local Molantenc, enmig d’un agradable ambient de germanor, i va incloure ball i exhibició de ball country per part dels membres del casal que els dijous practiquen aquesta activitat al Centre Cívic Gatzara.AniversariCasalinterior.jpg

La regidora de gent gran de l'Ajuntament d'Olèrdola,  Arantxa Torres, va felicitar l’entitat i els va animar a continuar “amb tanta energia i empenta” per a realitzar activitats. Arantxa Torres ens destacava el bon ambient viscut al dinar i valorava que el de Sant Pere Molanta, com els altres dos casals del municipi, és molt actiu.(àudio)

L’Ajuntament d’Olèrdola seguirà donant suport a les activitats adreçades a la gent gran i mirarà de mantenir el suport econòmic als tres casals d’avis en els propers pressupostos.(àudio)

En el transcurs de l'acte, es va anunciar que el Casal d’Avis col·laboraria amb la Fundació de la Marató de TV3 recollint fons. Durant la festa ja es van poder recaptar 216 euros. Les aportacions es poden seguir fent fins el 15 de desembre al mateix casal de la gent gran de Sant Pere Molanta.

Podeu escoltar l'entrevista a Arantxa Torres, clicant aquí

 

Document Actions