Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Avis de Sant Pere reuneix a un centenar de socis en el dinar del seu 11è aniversari

Es recapten 500 euros per La Marató i el nou president, Juan Antonio Tizón, va demanar més participació als associats

dilluns 14 novembre 2016

Un centenar de persones es reunien aquest dissabte a la Societat Principal-Unió per participar en el dinar del 11è aniversari del Casal d’Avis de Sant Pere Molanta. El dinar l’ofereix l’entitat de forma gratuïta als associats, amb el requisit d’aportar 5€ per a La Marató de Tv3. Això ha fet que de l’activitat se’n poguessin recaptar 500 euros per aquesta causa solidària.

Després del dinar d’aniversari hi va haver música en directe i abans es va poder gaudir d’ una audició a càrrec de la Coral del Casal d’Avis de Sant Pere Molanta. El nou president del Casal d’Avis, Juan Antonio Tizon, s’estrenava com a responsable de l’entitat en un dinar d’aniversari. Fa quatre mesos que va ser escollit i ell mateix ens explica que, en un poble com Sant Pere, era previsible “que li acabés tocant” .(àudio)

En el seu parlament, Tizón va demanar als socis més participació i assistència en les activitats del Casal.(àudio)

La regidora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torres, lloava l’activitat que realitzen a Olèrdola les entitats de gent gran i valorava de forma positiva que tinguessin capacitat de renovació, com ha estat ara el cas recent del Casal d’Avis de Sant Pere Molanta.(àudio)

La regidora va aprofitar el dinar per anunciar que la segona trobada de gent gran d’Olèrdola se celebraria a Sant Pere Molanta. Com a novetat, es preveu incloure un reconeixement a persones grans que s’han distingit pel seu treball a favor dels altres.(àudio)

El Casal d’Avis de Sant Pere Molanta, situat al Centre Cívic Gatzara, obre les  tardes de dilluns a divendres i de manera periòdica organitza excursions conjuntament amb els casals d’avis de Sant Miquel i de Sant Cugat Sesgarrigues.

Escolta les entrevistes a Arantxa Torers i J.A. Tizón, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions