Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Estiu d’Olèrdola diverteix a 110 infants

Les inscripcions han augmentat respecte l’any passat, tant en la seu de Moja com en la de Sant Pere Molanta

dilluns 01 juliol 2019

Aquest 2019 el Casal d’Estiu d’Olèrdola compta amb més inscrits que en l’edició de l’any passat. Sumant les dues seus, en aquesta segona setmana d’activitat són 110 els participants: una seixantena a l’escola Circell de Moja i una cinquantena a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta. Els registres són lleugerament superiors a les dades de la primera setmana d’activitat i suposen un augment d’una desena d’inscrits en cada escola respecte l’anterior Casal d’Estiu.

El Casal l’organitza el Consell Esportiu de l’Alt Penedès, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olèrdola, durant les 5 setmanes compreses entre el 25 de juny al 26 de juliol. L’activitat manté la filosofia d’oferir un únic Casal, amb activitats compartides, que es desplega en dues seus diferents. Els dilluns es va a la piscina i cada setmana es programa una excursió.

De la seva banda, el Casal Jove es va iniciar la darrera setmana del mes de juny, després de Sant Joan, i es reprendrà la setmana que ve, amb una dotzena de joves inscrits de 1r a 4t d’ESO.

Document Actions