Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Estiu d’Olèrdola ha començat aquest dilluns amb una setantena d’inscrits

El Casal es fa durant 5 setmanes a les escoles Circell de Moja i Rossend Montané de Sant Pere Molanta

dimarts 26 juny 2018

Sota l’organització del Consell Esportiu de l’Alt Penedès, amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, des d’aquest dilluns i fins el proper 27 de juliol s’està celebrant el Casal d’Estiu d’Olèrdola. Les inscripcions es poden fer de manera diferenciada per setmana i en aquesta primera hi participen fins a 70 inscrits. D’aquests, 45 fan el Casal a l’escola Circell de Moja i 25 més a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta. I és que, tal i com recorda la directora del Casal d’Estiu d’Olèrdola, Marta Girona, es manté el criteri d’oferir un mateix projecte de Casal d’Estiu que es realitza en dues seus diferents per així facilitar els desplaçaments a les famílies.(àudio)IMG_7187.JPG

Els dilluns els infants del Casal d’Estiu van a la piscina de Sant Cugat Sesgarrigues i un dia a la setmana s’ha programat una excursió. L’activitat de la setmana es completa amb tallers i jocs variats, adaptats als tres grups d’edat.(àudio)

El grup de petits el formen els infants de p3 a p5. El de mitjans, els infants que aquest curs han acabat 1r i 2n; mentre que el grup de grans inclou a nens que han fet de 3r a 6è.

La xifra d’inscrits és superior a la registrada l’any passat. Les dues últimes setmanes, amb l’acampada i l’excursió a Illa Fantasia, seran les de més participació.(àudio)

L’Estiu Jove, per a nois i noies de 1r a 4t d’ESO, començarà la setmana que ve i del 7 al 9 de juliol inclourà una sortida amb “La Setmana Jove”.

Escolta l’entrevista a Marta Girona, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions