Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Estiu incorpora la previsió de fer un Casal Jove adreçat a alumnes de 1r a 4t d’ESO

Aquest dilluns s’ha convocat una reunió informativa del Casal d’Estiu, a les 20.00, al Centre Cívic Gatzara

dilluns 08 juny 2015

Del 29 de juny al 31 de juliol tindrà lloc una nova edició del Casal d’Estiu d’Olèrdola. Sota l’organització del Consell Esportiu de l’Alt Penedès, amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, el Casal manté la seva aposta d’oferir un servei per setmanes i de realitzar les seves activitats en dues seus: a l’escola Circell de Moja i a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta. La directora del Casal d’Estiu, Marta Girona, detallava que cada setmana la inscripció té un preu de 45 euros, l’horari és de 9 a 14 i que els dos casals compartiran activitats com les excursions o el dia setmanal de piscina. (àudio)

La novetat que s’incorpora aquest any és la previsió de fer un Casal Jove, adreçat a joves que cursin de 1r  a 4t d’ESO. L’oferta respon a una demanda plantejada l’any passat i tot apunta que es disposarà de la inscripció mínima necessària per a fer el grup.(àudio)

Amb el títol “Hi havia una vegada...” aquest any la temàtica del Casal d’Estiu d’Olèrdola està dedicada als contes.(àudio)

En cadascuna de les escoles s’ofereixen serveis de menjador i d’acollida, per bé que caldrà un mínim de 10 usuaris per a poder-se fer.

Aquest dilluns, a les 20:00h, s’ha convocat una reunió informativa amb tots els detalls del Casal d’Estiu, al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta.

Escolta l'entrevista a Marta Girona, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions