Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Estiu d’Olèrdola manté la seva aposta d’oferir dues seus en un sol projecte educatiu

Amb el lema “Cuina’t l’estiu” es farà del 27 de juny al 29 de juliol i les inscripcions estan obertes fins divendres
La reunió informativa del Casal d'Estiu  s'ha fet aquest dimarts al vespre
La reunió informativa del Casal d'Estiu s'ha fet aquest dimarts al vespre

dijous 16 juny 2016

Aquest dimarts al vespre la sala polivalent del Centre Cívic La Xarxa de Moja va quedar petita per acollir la reunió informativa de presentació del Casal d’Estiu d’Olèrdola 2016. Organitzat pel Consell Esportiu de l’Alt Penedès, amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, aquest any l’eix temàtic del Casal és la gastronomia i l’alimentació, sota el lema “Cuina’t l’estiu”. La coordinadora del Casal d’Estiu d’Olèrdola, Marta Girona, indicava que la proposta està inspirada en un llibre elaborat pels germans Roca i els germans Gasol, relacionant gastronomia i esport.(àudio)

El funcionament del Casal d’Estiu d’Olèrdola no varia respecte les darreres edicions. Es torna a proposar de fer el casal d’estiu en les dues escoles del municipi(Circell i Rossend Montané) i un casal per a joves, en un sol projecte educatiu. Durant el casal hi haurà activitats conjuntes on es trobaran els infants i joves, com la piscina o les excursions. El Casal d’Estiu estarà en funcionament durant 5 setmanes, des del 27 de juny i fins el 29 de juliol. El Casal Jove acabarà una setmana abans, el 22 de juliol. Les inscripcions es poden fer per setmanes, al preu de 45 euros la setmana. L’horari serà de 9 del matí a 2 del migdia, amb la possibilitat de fer ús del servei d’acollida, de les 7:45 a les 9:00h;  i tenint també servei de menjador, de 14:00 a 16:00h.

Les inscripcions es poden fer fins aquest divendres 17 de juny, a les oficines del Consell Esportiu , a Vilafranca, en horari de 9h a 13:30h i de 16h a 19h. També hi ha l’opció de fer-les amb un formulari digital que es pot demanar a l’adreça de correu electrònic mgirona@jespe.org.

Abans de la reunió informativa no eren masses les inscripcions confirmades. El fet de poder fer les inscripcions per setmanes, fa preveure que es tornarà a reunir entorn al centenar de participants durant el casal,  tal i com ha passat en els darreres anys.(àudio)

La regidora de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torres, assenyalava que el servei es pot oferir perquè existeix demanda i posa en valor el fet que el casal afavoria la relació d’infants i joves de diferents nuclis del municipi.(àudio)

L’Ajuntament desitjaria poder finançar desplaçaments gratuïts en autocar fins a la seu del Casal d’estiu, però la normativa ho impedeix. Amb tot, des de l’administració municipal s’ofereix un suport actiu al Casal d’Estiu que es concreta amb la cessió d’espais o el servei que ofereixen serveis de l’Ajuntament d’Olèrdola com els agents municipals i les consergeries de les escoles.(àudio)

Les dues últimes setmanes acostumen a ser les més demandades, en bona part perquè existeixen els atractius de l’excursió a Illa fantasia, per part del grup de grans el 21 de juliol; i l’acampada la nit del 26 al 27 de juliol.

Escolta les entrevista a Marta Girona i Arantxa Torres, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions