Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Estiu d’Olèrdola preveu mantenir inscripcions i superar el centenar de participants

Una de les novetats és l’acampada del grup de grans, que es farà conjunta amb altres casals de la comarca

dimecres 14 juny 2017

El Casal d’Estiu d’Olèrdola escalfa motors. Aquest dimarts al vespre, en un acte celebrat al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta, tenia lloc la presentació del Casal davant les famílies interessades, permetent conèixer en detall l’organització i el funcionament d’aquest programa de lleure per a infants i joves que és organitzat pel Consell Esportiu, amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola. La convocatòria de la sessió informativa es realitzava a pocs dies de la data fixada de tancament d’inscripcions, que és aquest divendres 16 de juny.PresentaciCasal2.JPG

El propòsit del Casal d’Estiu  no canvia i s’ofereixen durant 5 setmanes, del 26 de juny al 28 de juliol, activitats ben variades organitzades en tres grups d’edat: els petits, d’educació infantil; els mitjans, de 1r i 2n; i el grup dels grans, de 3r a 6è de primària. També es preveu realitzar el Casal Jove, per a nois i noies que facin ESO.

Marta Girona, directora del Casal d’Estiu d’Olèrdola, explicava que es torna a organitzar el Casal sota la mateixa filosofia i projecte, en dues seus diferents: l’escola Circell de Moja i l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta. Es compartiran activitats com anar els dilluns a la piscina de Sant Cugat i les excursions, seguint en els dos casos l’eix temàtic que proposa Eureka, una inquieta noia molt creativa. Amb ella i cinc científics  es viatjarà al món de l’Astronomia, l’Art, el Moviment, l’Evolució i el Mar . (àudio)

Les inscripcions es fan per setmanes i es preveu que siguin les dues darreres les que comptin amb més participació, del 17 al 28 de juliol. En el cas dels grans, la penúltima setmana  es va d’acampada amb un plantejament diferent. S’acamparà a Guardiola amb nois i noies dels casals d’estiu que a la comarca gestiona el Consell Esportiu. La darrera setmana compta amb molt seguiment per l’excursió al parc aquàtic Illa Fantasia en el cas del grup de grans.(àudio)

Marta Girona subratlla que per horaris, activitats i preus, el Casal d’Estiu d’Olèrdola és una opció que compta amb molts al·licients per a les famílies del municipi.(àudio)

Durant l’any passat, van ser 110 els infants i joves que van participar en el Casal d’Estiu d’Olèrdola. La mitjana setmanal era d’una cinquantena a Moja i de 35 a Sant Pere Molanta. Enguany s’espera mantenir aquests registres, si bé el ritme d’inscripcions no s’ha animat tant com ho estava l’any passat a pocs dies de tancar-se el període d’inscripcions.

Les inscripcions es poden  fer a les oficines del Consell Esportiu (Vilafranca), de dilluns a dijous de 9:30h a 13:30h i de 16h a 19h; els  divendres de 9:30h a 13:30h.

Per via e-mail, enviant el formulari al correu electrònic mgirona@jespe.org.

Escolta l’entrevista a Marta Girona, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions