Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Estiu d’Olèrdola tindrà com a eix de dinamització el món del còmic

Les inscripcions ja es podran fer dilluns i dimarts de la setmana que ve, a l’Ajuntament d’Olèrdola
Aquest dilluns es feia la reunió informativa
Aquest dilluns es feia la reunió informativa

dimarts 30 abril 2013

Aquest dilluns a la tarda, amb una discreta presència de veïns, tenia lloc al Centre Cívic La Xarxa de Moja la reunió informativa per a presentar els continguts principals del Casal d’Estiu d’Olèrdola d’aquest 2013. La reunió es programava una setmana abans de l’inici del període d’inscripcions, que s’ha fixat per dilluns 6 i dimarts 7 de maig pels empadronats o escolaritzats a Olèrdola i pel dilluns 13 i dimarts 14 de maig pels no empadronats ni escolaritzats. Durant aquests dies les inscripcions es podran fer a l’Ajuntament d’Olèrdola, en horari de 6 de la tarda a les 9 del vespre.

La xerrada va permetre conèixer algunes de les informacions d’interès més rellevants relatives al Casal d’Estiu. Seran quatre setmanes però distribuïdes en el calendari de forma diferent a com es va fer l’any passat. S’opta per no cobrir la darrera setmana de juny i fer el Casal de l’1 al 26 de juliol, recollint un suggeriment de les famílies.

L’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta passa a ser la seu del Casal aquest any i l’horari de l’activitat serà de 9 a 14h. Es preveu un servei gratuït d’acollida, de 7:45 a les 9 del matí, i s’oferirà servei de menjador. El transport fins a l’escola des dels altres nuclis del municipi serà gratuït, per bé que la seva organització està subjecta a la confirmació d’inscripcions.

Mireia Martí, coordinadora del Casal d’Estiu, també anunciava que l’eix de dinamització del Casal d’Estiu serà el món del còmic. (àudio)

Una de les apostes que aquest any es farà és incentivar la participació dels infants a les colònies, la darrera setmana del Casal d’Estiu.(àudio)

El d’Olèrdola és un dels casals d’estiu amb més participació dels que organitza a la comarca el Consell Esportiu. Mireia Martí recordava que l’any passat les places ja es van cobrir només en el primer dia. Per això recomanava a les famílies que tanquin les sol·licituds de setmanes en el mateix moment de la inscripció.(àudio)

El Casal d’Estiu l’organitza l’Ajuntament d’Olèrdola i és gestionat pel Consell Esportiu de l’Alt Penedès. Per a més informació es pot consultar la pàgina web www.olerdola.cat o bé trucar al telèfon 93 817 37 36.

El 10 de juny, a l’escola de Sant Pere Molanta, es convocarà una reunió d’inscrits per a exposar a les famílies els continguts de tota la programació i detallar el funcionament dels serveis.

Escolta l'entrevista a Mireia Martí, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions