Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Estiu passa a dependre del Consell Esportiu i el preu per setmana és de 40 euros

Es suprimeix el transport i el preu no inclou les excursions.Les inscripcions es poden fer fins dijous.
Divendres es va fer una nova reunió informativa
Divendres es va fer una nova reunió informativa

dilluns 13 maig 2013

El Casal d’Estiu d’Olèrdola varia el seu model de gestió per a adaptar els seus preus a les demandes plantejades per les famílies. El Consell Esportiu, que fins ara tenia només cedida la gestió, passa a assumir ara la totalitat de l’organització. Per aquest 2013, això ha significat establir uns nous preus, diferenciant l’import que s’ha de satisfer per cada setmana d’inscripció i el que caldrà pagar per les sortides i excursions. Així, el preu per setmana serà de 40 euros, mentre que les excursions caldrà pagar-les a banda. Per oferir aquest preu un factor clau ha estat la decisió de suprimir el servei d’autocar des dels nuclis d’Olèrdola fins a la seu enguany del Casal d’Estiu, l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta.

El canvi de model i els nous preus es van exposar aquest passat divendres a la tarda al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta, en la que era la tercera reunió informativa convocada aquests darrers dies dedicada als continguts del Casal d’Estiu d’Olèrdola.

En les dues primeres reunions, bona part de les famílies assistents van expressar el seu descontent pels preus. Des de l’Ajuntament s’ha buscat una solució més econòmica per tal de poder donar aquest servei al municipi a uns preus més competitius. Arantxa Torres, regidora de Joventut de l’Ajuntament d’Olèrdola, considerava que els assistents en aquesta reunió de divendres van estar molt receptius al canvi d’organització del Casal. Torres explicava que s’havien escoltat els arguments i les necessitats de les famílies perquè “estem al servei del municipi”.(àudio)

Arantxa Torres afegia que caldrà avaluar la supressió del transport per a valorar si es pot introduir en properes edicions del Casal d’Estiu.(àudio)

Mireia Martí, directora del Casal d’Estiu, posa l’accent en què es mantenen monitors i els mateixos criteris . Per això els infants no notaran aquest canvi de model, que fa que ara el Casal d’Estiu passi a dependre del Consell Esportiu.(àudio)

Martí recordava que aquest model és el que utilitzen en els altres municipis de la comarca a l’hora d’organitzar Casals d’Estiu.

Per aquest 2013, es mantenen els mateixos horaris anunciats, amb el Casal en funcionament les quatre setmanes complertes de juliol, de dilluns a divendres, de 9 del matí a dues de la tarda. S’utilitzarà la piscina municipal de Sant Cugat Sesgarrigues i hi haurà servei d’acollida i de menjador.

Des del Consell Esportiu es confia que, malgrat les molèsties ocasionades pels canvis sobrevinguts, la xifra d’inscrits no es ressentirà especialment.(àudio)

Responent a aquests nous criteris d’organització, s’ha ampliat el període d’inscripcions al Casal d’Estiu d’Olèrdola per aquest 2013. Així, les inscripcions es podran fer des d’aquest dilluns i fins dijous, de 6 de la tarda a 9 del vespre, a la seu de l’Ajuntament.

Escolta les entrevistes a Arantxa Torres i Mireia Martí, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions