Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal de Nadal de Moja ha fet gaudir a 27 infants

Les activitats han inclòs descoberta de l’entorn, activitat física, manualitats, cançons i coreografies
El Casal tenia la seva seu al Local Nou
El Casal tenia la seva seu al Local Nou

dimarts 08 gener 2019

 

L’Ateneu Mogenc “Fem Poble” ha tancat la celebració del Casal de Nadal oferint una valoració plenament satisfactòria. Han estat 27 infants, d’edats compreses entre els 3 i els 11 anys, els que han pogut gaudir d’una variada programació d’activitats.

El Casal es va fer els dies 27 i 28 de desembre i els tres primers dies laborables de l’any. Els nens d'una manera lúdica han fet descoberta de l'entorn, amb sortida a la natura i cursa d'orientació per Moja. També han fet activitat física mitjançant jocs variats i han treballat la creativitat amb els racons de manualitats.

El reforç d’hàbits saludables ha estat un altre dels continguts, destacant amb l’exemple la importància de fer exercici, caminar i esmorzar de manera saludable. El Casal també ha treballat valors importants mitjançant la convivència i l'expressió artística a través de  cançons i coreografies.

Des de l’organització es vol fer una agraïment públic als monitors (Ferran Velilla, Jordi Boada i Miquel Garcia) per la bona predisposició i entusiasme.

Després d'aquest nou èxit, l’Ateneu  ja comença a pensar en el Casal de Setmana Santa, que oferiran en el mateix format de matins de 10.00 h a 13.00 h (amb possibilitat d'acollida de 8.30 a 10.00 h) pels dies 15,16,17 i 18 d'abril.

Anuncien que tindrà preus molt ajustats i amb la novetat de descomptes per grups de germans.Tot sense perdre els objectius de fer que “tothom hi tingui lloc i s'ho passi bé. Diversió i aprenentatge junts”.

Galeria d'Imatges

CasalNadal4.JPG

Document Actions