Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CatSalut comunica que el consultori de Moja tindrà metgessa estable des d’aquest mes de març

La metgessa que té la plaça fixa està de baixa i s'ha nomenat una altra professional per cobrir el servei sense canvis

dijous 20 febrer 2014

El CatSalut ha comunicat a l’Ajuntament d’Olèrdola que el consultori mèdic de Moja tindrà una metgessa estable, a partir de dilluns 3 de març. La baixa mèdica de la metgessa que té la plaça fixa ha estat coberta els darrers mesos per diferents professionals. Ara, el CatSalut ha anunciat que ha nomenat una metgessa substituta que es mantindrà estable a Moja mentre la doctora fixa no es pugui reincorporar al servei. La regidora de sanitat de l’Ajuntament d’Olèrdola, Eva Ruiz, confirmava que així li havia comunicat el CatSalut.(àudio)

A iniciativa de dues veïnes del poble, durant el mes de gener es va iniciar una recollida de signatures reclamant aquesta estabilitat en l'atenció mèdica al consultori de Moja. Ruiz explica que el propòsit de les signatures és compartit pel govern municipal. Ara, a través de l’Ajuntament, es farà arribar al CatSalut aquesta reclamació veïnal. Per la regidora, aquesta acció dels veïns dóna més força a la demanda que ja es venia fent des de l’Ajuntament.(àudio)

Amb els mitjans humans existents, el CatSalut ha reorganitzat aquestes darreres setmanes el servei sense que es pogués estabilitzar cap substitut al consultori. Això ha provocat que cada pacient, especialment les persones que pateixen malalties cròniques, hagués d’exposar de nou a cada doctor la seva situació. Ruiz feia notar que això també provocava que es col·lapsés el servei.(àudio)

Eva Ruiz també ha assenyalat que en cadascun dels tres consultoris mèdics del municipi hi ha bústies per a recollir les queixes i suggeriments de manera confidencial. Un cop al mes, l’Ajuntament les recull i les trasllada directament al CatSalut.

Document Actions