Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cens de les properes Eleccions Generals del 23J es pot consultar fins el 12 de juny

S’aconsella que comprovin la seva inclusió al cens les persones que en el darrer any s’hagin empadronat a Olèrdola o hagin modificat dades d’inscripció al padró

dimecres 07 juny 2023

 

Les llistes del cens electoral que ha de regir en les properes Eleccions Generals, convocades per al diumenge 23 de juliol, estaran a disposició de les persones interessades, des del dia 5 al 12 de juny, ambdós inclosos.

D’acord amb l’article 39.2 de la Llei orgànica del règim electoral general vigent, l’Ajuntament posa a disposició de les persones interessades un servei de consulta sobre la seva inclusió en el cens, però no és permesa la realització de consultes generals de les llistes del cens.

Les reclamacions per errors o per exclusió indeguda del cens es poden presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament. Cal aportar el DNI, el passaport o el permís de conduir i s’ha d’utilitzar un imprès normalitzat que es facilitarà gratuïtament.

La inclusió en les llistes del cens és un requisit indispensable per a poder exercir el dret de vot en les properes Eleccions Generals del dia 23 de juliol.

S’aconsella especialment que facin la consulta sobre la seva inclusió en el cens les persones que s’hagin empadronat a Olèrdola o que hagin modificat les dades de la seva inscripció en el padró, en el darrer any.

L’Oficina del Cens Electoral remetrà a tots els electors, entre el 26 de juny i el 4 de juliol, una targeta censal amb la Secció i Mesa en la que correspon votar

Document Actions