Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cens a Olèrdola disminueix un inapreciable 0’5% respecte les eleccions generals de fa 4 anys

Diumenge poden votar al municipi 2.585 electors i només incrementa cens la taula de Sant Miquel
A Sant Miquel la taula passa a instal·lar-se a l'antic bar del Local Rossend Montané
A Sant Miquel la taula passa a instal·lar-se a l'antic bar del Local Rossend Montané

dijous 17 desembre 2015

Aquest diumenge, 20 de desembre, tenen dret a vot a Olèrdola 2.585 persones. La dada representa una disminució gairebé inapreciable del cens electoral de 12 persones, la qual cosa significa un  0’5% respecte les eleccions generals de fa 4 anys. De les quatre meses d’Olèrdola, només en una es registra un augment. En les altres tres hi ha un lleuger descens. Així, la taula que puja en nombre d’electors és la de Sant Miquel, on voten els veïns d’aquest poble i els de la urbanització de Daltmar. En aquesta mesa es  passa dels 757 electors de fa quatre anys als 769 de l’actualitat. A Sant Pere Molanta es perden 13 electors i es passa a tenir registrades 766 persones amb dret a vot. En les taules de Moja el descens és mínim. En una es produeix una baixa de 3 electors i passa a tenir un cens de 517 persones i en l’altra la reducció és de 8 electors per situar-se en un cens de 533 persones.

La principal novetat a Olèrdola pel que fa a l’organització dels espais electorals és que a Sant Miquel l’emplaçament de la mesa electoral varia i passa a estar ubicada en l’antic bar, enlloc de la sala d’actes principal. El canvi busca facilitar la comoditat de les persones que decideixin anar a votar, així com millorar l’eficiència energètica.

A Moja i a Sant Pere Molanta no es canvia l’emplaçament de les taules, que tornaran a ubicar-se en les sales polivalents dels centres cívics.

Document Actions