Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cens electoral d’Olèrdola s’ha incrementat un 3% respecte les passades eleccions al Parlament

Aquest apreciable increment s’explicaria pels joves que han fet 18 anys aquests darrers dos anys
Es podrà votar de 9 del matí a 8 del vespre
Es podrà votar de 9 del matí a 8 del vespre

divendres 23 novembre 2012

 

Aquest diumenge tenen dret a vot a Olèrdola 2.650 persones. La xifra representa un increment del 3’2% respecte el cens electoral de les darreres eleccions al Parlament de Catalunya, ara fa dos anys. Aquest apreciable augment de les persones amb dret a vot al municipi, en un període de temps tan curt, s’interpreta com una conseqüència directa de l’entrada al cens de joves de més de 18 anys que aquest diumenge tenen l’opció de votar per primera vegada en una convocatòria d’eleccions autonòmiques.

La distribució de les quatre meses electorals no registra canvis. Al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta votaran els censats a Can Trabal i Sant Pere Molanta. Al Local Social Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola ho podran fer els veïns de Daltmar, Viladellops i Sant Miquel. Mentre que els veïns de Moja estan distribuïts en les dues meses del Centre Cívic La Xarxa.

A Olèrdola la campanya electoral ha tingut un perfil molt baix. La propaganda al carrer ha estat escassa i limitada a molt poques formacions polítiques. D’acte públic no s’ha acabat convocant cap. CiU va anunciar un la setmana passada a Sant Miquel, però finalment es va suspendre.

Els col·legis electorals restaran oberts aquest diumenge, de manera ininterrompuda, des de les 9 del matí fins a les 8 del vespre.

Els serveis de l’Ajuntament d’Olèrdola tindran cura del correcte desenvolupament de la jornada electoral al municipi, vetllant perquè es faci sense incidències la constitució de les meses electorals. Des de l’Ajuntament també es fan arribar les dades de participació a la Junta Electoral de Zona i els resultats al municipi un cop finalitzi l’escrutini.

Document Actions