Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre d’Acollida d’Animals Domèstics busca cases d’acollida pels seus gossos i gats

L’acollida té una durada mínima d’un mes, per a garantir una bona adaptació de l’animal, i es pot allargar mentre durin els mesos de fred

divendres 28 febrer 2020

 

Redacció/CAAD

Coincidint amb els dies més freds de l’any, el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics (CAAD) de la Mancomunitat Penedès Garraf, torna a activar la campanya que busca cases d’acollida per aquells animals que necessiten un espai més adequat a les seves circumstàncies. 

Tot i les donacions de mantes que han rebut en les darreres setmanes per part de molts ciutadans ajuden a pal·liar el fred per als gossos i gats acollits, no es pot comparar amb les comoditats que ofereix una llar en els mesos més durs de fred. De cara a prioritzar les acollides més urgent, el centre ha seleccionat un seguit d’animals que bé, per la seva edat o per les seves característiques (malalties cròniques, constitució delicada), necessiten poder gaudir de les comoditats i confort que només una llar pot oferir.

Els efectes d’aquestes acollides són immillorables per millorar l’estat de l’animal, ja que poden descansar calents i relaxats, també aporten informació sobre el comportament de l’animal en una llar i així millorar les seves opcions de ser adoptats, ja que recuperen comportaments oblidats i, sovint les mateixes persones que fan de casa d’acollida ajuden a trobar una família definitiva.

L’acollida té una durada mínima d’un mes, per a garantir una bona adaptació de l’animal, i es pot allargar mentre durin els mesos de fred. Així mateix el centre proporcionarà l’assessorament necessari per aconseguir una bona adaptació a la llar així com l’atenció necessària per l’animal.

Les persones interessades a participar en la campanya es poden adreçar al CAAD al telèfon 93 810 06 98 ext. 6 o al correu caad@mancomunitat.cat.

Document Actions