Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre de Dia “Els 4 Vents” ofereix un ampli servei en unes instal·lacions “confortables, saludables i eficients”

Aquest dimarts han visitat el flamant Centre de Dia l’alcaldessa, Fina Mascaró; la regidora de gent gran, Irina Pérez; i el tinent d’alcaldia Jordi Pardo

divendres 09 febrer 2024

Des d’aquest mes de febrer ja està en funcionament el Centre de Dia “Els 4 Vents”. Ubicat a l’edifici municipal que acollia la llar d’infants “El Pàmpol” de Sant Pere Molanta, el Centre de Dia va obrir de manera immediata tot just l’endemà de confirmar-se l’obtenció de tots els permisos per obrir, provinents de la Generalitat. La psicòloga i directora del Centre de Dia, Carol Marcet, explicava en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola que estaven molt il·lusionats d’obrir finalment “Els 4 Vents” després de mesos d’espera.(àudio)

Un dels socis de “Els 4 Vents” és l’arquitecte Miquel Máximo. Resumia que l’edifici s’havia adequat per oferir unes instal·lacions confortables, saludables i eficients.(àudio)

Amb 300 metres quadrats útils construïts i uns amplis espais exteriors que sumen prop de 700 m2,  l’edifici integra sistemes d’eficiència energètica amb recuperadors d’aigua pluvial, autosuficiència hídrica per nodrir al cuidat hort i un màxim aprofitament de la llum natural, traient màxim partit a un edifici construït “als quatre vents”.

Carol Marcet resumia que el propòsit és que els usuaris se sentin com a casa.(àudio)

Visita del govern municipal

Aquest dimarts al matí  han visitat el flamant Centre de Dia l’alcaldessa, Fina Mascaró; la regidora de gent gran, Irina Pérez; i el tinent d’alcaldia Jordi Pardo. L’alcaldessa  es mostrava convençuda que “Els 4 vents” es convertirà en un centre de referència. (àudio)

Amplis serveis

Dins dels serveis bàsics que ofereix el Centre de Dia s’inclouen els de menús diaris, 1 dutxa inclosa en la setmana, banys amb timbre d’emergència, sala de lectura, televisió i jocs de taula, sala de fisioteràpia, sortides programades, tallers, infermeria i psicologia. Entre els serveis complementaris que contemplen hi ha els de perruqueria, podologia, de transport, de seguiment a domicili, de dutxa complementària o desfibril·lador.

El centre té una capacitat per poder acollir 50 usuàries i usuaris. Els preus van des dels 120 euros al mes.

Per més informació, les persones interessades poden trucar al telèfon 656 673 719 o bé al correu info@els4vents.cat

Escolta les entrevistes a Carol Marcet i a Miquel Máximo, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions