Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Molanta tanca la celebració del seu 50è aniversari amb una edició especial de “Font tallada”

L’edició d’aquest Nadal inclourà un resum de la història del club i un dvd de regal
Josep Milà i Josep Mir, membres de la comissió del 50è aniversari
Josep Milà i Josep Mir, membres de la comissió del 50è aniversari

dimecres 16 desembre 2015

El Club de Futbol Parroquial Sant Pere Molanta clourà la celebració del 50è aniversari oferint un recull de la seva història als lectors i subscriptors de la publicació local “Font  Tallada”. El recull comptarà amb 16 pàgines que repassaran els orígens del club, les seves principals fites esportives i els protagonistes. La publicació s’espera començar a distribuir la setmana que ve i un dels seus atractius serà incloure un dvd gratuït que repassa en imatges i filmacions aquests  50 anys de futbol a Sant Pere Molanta. Un dels integrants de la Comissió del 50 aniversari del Molanta, en Josep Milà, destacava que es podrà comptar amb l’enregistrament de l’himne  del club, obra de Paton Soler i creat dins dels actes del 50 aniversari.(àudio)

Aquesta edició especial del “ Font Tallada” segueix la línea dels actes fets per a commemorar els 50 anys del club. Tal i com resumia un altre dels membres de la Comissió, Josep Mir, el propòsit ha estat el de “fer poble”.(àudio)

Dins de la història del club, un dels fets remarcables va ser la instal·lació de gespa natural al camp de futbol parroquial, l’any 1997. Es tracta de la única instal.lació amb gespa natural a la comarca  per a la pràctica de futbol. La millora de les instal.lacions va ser una aposta del club que va permetre atraure a jugadors sense haver de recorre a incentius econòmics. (àudio)

Durant aquests darrers mesos han estat molts i variats els actes convocats per a celebrar aquests 50 anys del club. S’ha fet un maridatge de menges  i vins fets al poble, la plantada de 50 arbres, una exposició i un lluït sopar d’aniversari.

Escolta l'entrevista a Josep Mir i Josep Milà, realitzada pel programa "El balcó de les entitats" de Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions