Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cicle “Escena Olèrdola” es clou aquest dissabte amb l'espectacle "Àries de reservat”

És un espectacle “híbrid” carregat d’humor que combina teatre de text i cant líric. L’horari anunciat d’inici s’ha endarrerit i la funció començarà a les 21.00h

dijous 21 novembre 2019

Aquest dissabte, a les 9 del vespre( i no a les 8 com inicialment s’havia anunciat), a la Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta, s’ha programat la quarta i darrera de les propostes del cicle “Escena Olèrdola” amb l’espectacle “Àries de reservat”.

Es tracta d’un espectacle poc convencional , carregat d’humor, original i atrevit, segons ha coincidit a assenyalar la crítica. Una de les protagonistes, la soprano Elena Martinell, precisa que “Àries de reservat” és un espectacle “híbrid” que equilibra el text d’una trama molt impactant amb la interpretació de cant líric, amb un programa que inclou àries d’operetes del segle XIX i XX i valsos d’Strauss.(àudio)

“Àries de reservat”  ens planteja com una soprano i la seva pianista han estat contractades per a un concert privat molt especial. Els clients, de gustos peculiars, volen rebre el nou any amb música, però sense cap testimoni. Treballaran amb els ulls embenats. Després de les dotze campanades, però, el guirigall de la festa s’atura de cop. (àudio)

Conscients que sovint tant el gran públic com els programadors tenen una imatge del gènere del cant líric com a elitista, propostes trencadores com aquesta busquen distanciar-se del tòpic i connectar amb tot tipus de públics que vagin a les funcions amb ment oberta i a deixar-se sorprendre’s.(àudio)

La direcció és de Marc Rosich, amb Elena Martinell, com a soprano i Glòria Garcés, com a pianista. El preu de l’entrada és de 3’5€.

Escolta l'entrevista a Elena Martinell, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions