Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cicle “Escena Olèrdola” s’inicia aquest divendres a Sant Miquel amb l'espectacle "Píndoles - teatre breu en espais vius"

És un circuit itinerant amb tres obres de “teatre breu, intens i de prop, en indrets inesperats”
Imatge de "La vella evasió" una de les tres obres de "Píndoles"
Imatge de "La vella evasió" una de les tres obres de "Píndoles"

dimarts 08 octubre 2019

 

Aquest divendres a les 8 del vespre, al Local social Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola, s’ha programat la primera de les quatre propostes d’”Escena Olèrdola”, un cicle d’espectacles professionals que organitza l’Ajuntament d’Olèrdola durant aquesta tardor amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El propòsit és apropar en quatre espais diferents del municipi quatre propostes de gèneres diversos i de qualitat. La primera aquest divendres a Sant Miquel és “Píndoles-teatre breu en espais vius”, un circuit teatral itinerant per tres espais gens convencionals que “no es gaudeix des de la platea, sinó que es viu en espais singulars”. Es presenta com una experiència única i innovadora “de teatre breu, intens i de prop, en indrets inesperats” . Es  podran veure tres obres de vint minuts de durada: ”La vella evasió”, “El catalon d’una nit d’estiu” i “Tot inclòs”.

La companyia Dara Teatre representa “El Catalon d’una nit d’estiu”, dirigida i escrita per Roc Esquius. L’obra planteja com un aspirant a cantant improvisador fa una prova per un dels grups més potents del moment. Però també aquesta nit, coneixerà a la noia que vol veure despertar cada dia. I l’haurà de conquistar sense parar de rimar. L’obra la interpreten Núria Deulofeu, Blanca Pascual, Carles García-Llidó i Roc Esquius

A “La vella evasió”, en un capvespre en una residència, la Lita i el Joan tramen per whatsapp una evasió en tota regla. Aquesta comèdia d’El Semicercle, sota la direcció de Sílvia Cortés, està interpretada per  Alba Aluja i Francesc Camins.

I a “Tot inclòs” un matrimoni gaudeix feliçment d'un dia de vacances a la platja fins que arriben uns visitants inesperats. La dramatúrgia i la direcció és de Jordi Centelles, amb els actors José Pedro García Balada i Ester Cort.

El preu de l’entrada és de 3’5€ i l’espectacle forma part de la programació de la Festa Major de Sant Miquel d’Olèrdola.

Escolta l’entrevista realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola a Maite Esteve, tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions