Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cicle “Poesia als Parcs” arriba aquest diumenge a Olèrdola amb la sorpresa d’incloure poetes de l’Alguer

Recital d'Annie Bats i de Jordi Aligué, amb l'acompanyament musical d'Arturo Blasco i les intervencions d'autors algueresos

dimecres 17 octubre 2012

 

Dins de les activitats del programa “Viu el Parc!”, aquesta diumenge arriba a Olèrdola una de les sessions programades del cicle “Poesia als parcs”. Serà a partir de les 12 del migdia, amb l’oportunitat d’escoltar un recital de poesia en un dels llocs emblemàtics del Parc, el Conjunt Monumental amb el jaciment arqueològic. Una de les coordinadores del programa, l’Ester Xargay, explicava que és un lloc on la “Poesia als Parcs” s’ha sentit molt ben acollida en els darrers anys.(àudio)

El recital l’oferiran els poetes Annie Bats i Jordi Aligué, amb l’acompanyament musical d’Arturo Blasco. Bats té obra poètica en francès i català i se la considera tota una autoritat en el món de la traducció del francès al català. Aligué té un vincle directe amb els espais protegits perquè és el responsable del Centre Experimental de les Arts del Garraf, ubicat dins del Parc. La sorpresa que ha anunciat Ester Xargay és que a Olèrdola també s’ha pogut confirmar a darrera hora la presència d’autors de l’Alguer, incloent Carles de Martis. (àudio)

Anar aquest diumenge al castell d’Olèrdola és una opció rodona, segons assenyalava Xargay, perquè la poesia pot servir d’excusa per descobrir o per tornar a visitar “un jaciment arqueològic esplèndid”.(àudio)

Després d’aquesta cita amb la poesia, el programa “Viu el Parc!” al municipi continuarà el 4 de novembre amb la Festa Major del Parc i l’11 de novembre amb una activitat d’animació infantil a Moja.

 

 

 

Document Actions