Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cicle de xerrades sobre seguretat ciutadana permet a l’Ajuntament recollir inquietuds dels veïns

La darrera de les xerrades als casals d’avis es va fer dimecres, a Sant Miquel d’Olèrdola
Imatge de la xerrada a Sant Miquel, dimecres passat
Imatge de la xerrada a Sant Miquel, dimecres passat

dilluns 03 març 2014

Dimecres a la tarda es va cloure el cicle de xerrades sobre seguretat ciutadana que s’ha fet durant el mes de febrer als casals d’avis d’Olèrdola. La tercera i darrera d’aquestes sessions es va programar al Casal d’Avis de Sant Miquel, després de les ja realitzades a Sant Pere Molanta i Moja.

Les xerrades eren conduïdes per Josep Miquel Escofet, coordinador dels agents municipals d’Olèrdola, i tenien el propòsit de difondre consells de seguretat. Josep Miquel Escofet ens oferia una valoració satisfactòria d’aquest cicle de xerrades per la participació veïnal obtinguda. En aquestes sessions també ha estat molt ben rebut el tríptic sobre seguretat ciutadana editat pels agents municipals. (àudio)

Un dels aspectes destacats de les xerrades és que es recullen inquietuds dels veïns. En forces casos, es demanen millores per resoldre desperfectes detectats a la via pública, però també s’assenyala que les denúncies presentades al municipi per robatoris són inferiors a la percepció d’inseguretat que sovint tenen els veïns.(àudio)

Les xerrades dedicades a seguretat ciutadana les programa als casals d’avis del municipi dos cops l’any l’Ajuntament, a través de la regidoria de gent gran.(àudio)

Els agents municipals també han anunciat que els dies 18 i 19 de març es faran a l’escola Circell de Moja sessions d’educació viària.

Escolta l'entrevista a Josep Miquel Escofet, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions