Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CIE Olèrdola organitza un Campus de pàdel per aquest Nadal a les instal·lacions de Daltmar

Està adreçat a infants dels 6 als 12 anys i es farà en horari de 9.30 a 13.30h

dimecres 19 desembre 2018

 

El Centre d’Innovació Esportiva (CIE) d’Olèrdola organitza per aquest Nadal un Campus de pàdel en les instal.lacions municipals que gestionen a Daltmar. El Campus va adreçat als infants dels 6 als 12 anys i es realitzarà els dies 27 i 28 de desembre i 2,3, i 4 de gener. Té un preu de 60 euros i les inscripcions es poden formalitzar al telèfon 697 63 52 40 o bé al web esportiuolerdola.com.

Les instal.lacions del Centre d’Innovació Esportiva d’Olèrdola van entrar en funcionament el passat mes de novembre. Amb 5 pistes de pàdel i 2 de tennis platja , s’ha fixat el propòsit d’atraure el màxim de veïns per a que practiquin esport, especialment infants i joves, tal i com explica un dels responsables del Centre, Raul Balladárez.(àudio)

En el mes que porten d’obertura, des del CIE es fa un balanç satisfactori si es té en compte que aquests no són els mesos més fàcils per a captar practicants de pàdel a l’aire lliure.(àudio)

Per a fer atractiva la pràctica del pàdel i apropar-la a tothom, s’han establert uns preus assequibles. En hores puntes, s’ha d’abonar 3’5€ per sessió, incloent llum. També han llençat la promoció d’oferir una partida gratuïta per a tots els alumnes i mestres de les dues escoles d’Olèrdola.A més, Raul Balladárez també anuncia la voluntat d’oferir a les escoles activitats perquè els infants tastin el pàdel.(àudio)

Tota la informació es pot obtenir al facebook del CIE Olèrdola o bé a la web. www.esportiuolerdola.com

Pots escoltar l'entrevista a Raul Balladárez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions