Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CIE Olèrdola programa aquest cap de setmana la 1a Festa de l’Esport

S'organitzen competicions i exhibicions dins del Dia Mundial de l’Activitat Física

dimecres 03 abril 2019

 

Varietat per no avorrir-se i no parar quiet. La primera Festa de l’esport que organitza el Centre Integral Esportiu (CIE) d’Olèrdola aquest cap de setmana,  a la zona esportiva de Daltmar, reuneix exhibicions i tornejos de diferents modalitats esportives concentrades en dues jornades ben intenses. A més de pàdel, per dissabte a les 11 del matí hi haurà presentacions dels esports indiaca i newcom, variants del volei platja. Per la tarda, torneig de futbol sala, taller de fruita i concurs de tirs lliures, per seguir a les 8 del vespre amb una desfilada de roba esportiva i acabar amb música i gin. Diumenge hi haurà torneig de pàdel a les 10; exhibició del Judo Olèrdola a les 11, i presentació de la pràctica del Datchball, semblant al “mataconills”. Raul Balladarez, responsable esportiu del CIE Olèrdola posa l’accent en què les activitats són gratuïtes i obertes a tothom.(àudio)

Aquesta primera festa de l’esport finalitzarà a la una del migdia del diumenge amb un vermut popular.Per qui no conegui les instal·lacions i serveis que ofereix el CIE, aquest cap de setmana pot ser una excel·lent ocasió per apropar-s’hi. Raul Balladárez recorda a més la bellesa de l’entorn natural.(àudio)

La Festa de l’Esport es realitza coincidint amb el Dia Mundial de l’Activitat Física, que es commemora aquest dissabte. Balladárez assenyala que, més enllà del benestar físic, fer esport és una manera de conèixer gent.(àudio)

Les persones interessades en conèixer més detalls de les propostes del CIE Olèrdola poden consultar la seva pàgina de facebook o bé trucar al telèfon 697635240.

Escolta l'entrevista a Raul Balladárez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions