Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CIE Olèrdola reobrirà les seves instal·lacions aquest divendres

Les proves de detecció del COVID’19 realitzades a tot l’equip del CIE i del seu Campus d’Estiu han donat resultat negatiu

dimecres 15 juliol 2020

El Centre d’Innovació Esportiva d’Olèrdola reobrirà les seves instal·lacions, a la zona esportiva de Daltmar, aquest divendres. Així ho ha confirmat Isabel López, gerent del club,  aquest dimecres al migdia en una entrevista a l’emissora municipal de ràdio, Canal 20-Ràdio Olèrdola. López subratllava que el CIE és un club “lliure de COVID’19” com així ho confirmaria que tot l’equip del CIE ha donat resultat negatiu en les proves de detecció del coronavirius que s’han realitzat aquestes darreres hores en els consultoris mèdics de Sant Miquel, dels Monjos i en una mútua mèdica.

En un comunicat, el CIE Olèrdola informa que van ser avisats que una clienta, i mare d’una pre-monitora del Campus d’Estiu, havia donat positiu en COVID19. Per prevenció, es van activar les mesures del protocol d’actuació i, amb el coneixement de l’Ajuntament, aquest dimarts es va aturar l’activitat del Campus i es van tancar les instal·lacions de la zona esportiva de Daltmar. En el comunicat el CIE Olèrdola subratlla que s’ha mantingut el contacte permanent amb l’Ajuntament i amb la responsable mèdica que fa seguiment de les activitats d’estiu per a infants i joves a la comarca.

El CIE, a més de posar l’accent en què en cap moment no s’ha detectat cap positiu a l’equip del Club ni del Campus, també assenyala que “totes les proves han donat resultat negatiu, inclosa la pre monitora i el seu entorn”.

Isabel López subratlla que aquesta setmana s’ha evident al CIE Olèrdola la importància de la detecció precoç i d’aplicar amb immediatesa les mesures de seguretat per a contenir una possible aparició del virus.

En el comunicat s’informa que aquest dijous, per prevenció, es desinfectaran les instal·lacions, i l’endemà divendres 17 de juliol tornaran a obrir. El CIE recorda que no ens podem relaxar i fa una crida a mantenir les mesures de seguretat: usar mascareta, rentar-se sovint les mans i mantenir la distància de seguretat. El CIE aprofita per recordar igualment que “si teniu símptomes, quedeu-vos a casa i informeu al metge”. Finalment, el CIE Olèrdola assenyala que “superar de la millor manera aquesta situació depèn de tots, siguem responsables”.

Pots consultar l’entrevista a Isabel López en el servei de ràdio a la carta de Canal 20-Ràdio Olèrdola.

Document Actions