Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cinema a la fresca, la caminada nocturna i les exhibicions esportives de la FM de Moja obtenen bona resposta de públic

Més de 300 persones seguien la projecció de la pel·lícula “Súper López” aquest dimarts a la nit

dijous 25 juliol 2019

 

Dins de les activitats incloses en el programa de la Festa Major de Moja, tenen ja un lloc consolidat propostes que s’ubiquen els primers dies de la setmana dels actes centrals de la Festa Major. Ës el cas de les exhibicions esportives dels clubs de Judo i Gimnàstica Rítmica del municipi, que van oferir una mostra de les seves habilitats davant l’atenta mirada de 150 persones que es reunien dilluns al vespre a la rambla Pau Casals.

Abans de les exhibicions esportives, al Casal d’Avis, una vintena d’infants van participar en un taller de manualitats per a elaborar el seu mocador propi de la Festa Major.

 Dimarts, una quarantena de veïns de totes les edats participaven en la caminada nocturna pels boscos propers a Moja, sota l’organització del Club BTT “El bressol”. A partir de les 10 de la nit , més de 300 persones es van reunir en la sessió de cinema a la fresca per a veure la projecció de la pel.lícula “Super López”.LA Comissió de Festes destaca que es  revalidava  així “com un acte esperat i ja consolidat dins la Festa Major de Moja”.

 

Document Actions