Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club BTT “El Bressol” anuncia que la d’aquest any pot ser la darrera Marxa BTT de Moja

Lamenten les dificultats que tenen per obtenir permisos i ara es plantegen fer una duatló
Imatge de la IX Marxa BTT de Moja, fa dos anys
Imatge de la IX Marxa BTT de Moja, fa dos anys

dijous 14 març 2013

 

 

Les dificultats d’obtenir permisos per travessar els parcs naturals d’Olèrdola i del Foix poden acabar amb la Marxa BTT de Moja. Així ho anuncia el Club BTT “El Bressol”, organitzadors de la prova, que ha exposat que ben probablement la d’aquest 2013 serà la darrera edició de la Marxa. Manel Suero, membre de la Junta del Club BTT “El Bressol” assenyala que cada vegada “les gestions burocràtiques es compliquen més”. Des de l’entitat es considera que és necessari que es reguli el pas pels espais naturals protegits per no malmetre’ls, però l’entitat valora “que paguen justos per pecadors”.(àudio)

La XI edició de al Marxa se celebrarà el proper diumenge 24 de març. La prova tindrà un recorregut de 30 quilòmetres pels parcs comarcals d’Olèrdola i del Foix, amb un desnivell acumulat de 800 metres. La sortida s’ha programat a les 9 del matí, des de davant de l’escola Circell. Seguint els registres dels darrers anys, s’espera una assistència propera als 400 participants. Hi haurà copes pels 10 primers classificats de cada categoria i la prova puntua per la Challenge Penedès-Garraf. L’any que ve el club es planteja fer una duatló, combinant cursa a peu i en bicicleta, la qual cosa no exclourà que se segueixi fent la cursa de muntanya al castell d’Olèrdola, que seguiran organitzant.(àudio)

Pel club, la marxa s’ha consolidat dins del món de les bicicletes tot terreny pel seu recorregut. Variar-lo substancialment comportaria que la prova perdés la seva essència i atractius, segons detalla  Manel Suero.(àudio)

El club segueix preparant amb entusiasme la XI Marxa, que compta amb la novetat principal d’incloure el control de sortida i d’arribada  dels participants a través de xip. Les inscripcions a la Marxa es poden fer a través de la  pàgina web bttelbressol.com o bé accedint a la web de l’empresa de serveis informàtics manjisoft.com.

Aquest divendres, a els 10 de la nit, al centre Cívic La Xarxa de Moja s’ha convocat una reunió de voluntaris i col·laboradors de la marxa per distribuir la feina que caldrà assumir. En acabar la trobada , per gentilesa del club, se servirà un piscolabis.

Escolta l'entrevista a Manel Suero, del club BTT "El Bressol", clicant aquí

 

Document Actions