Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club BTT “El Bressol” estudia el futur de la Marxa BTT de Moja

Una possibilitat que es plantegen és la d’oferir l’any que ve una prova amb un recorregut diferent
La darrera Marxa va ser un rotund èxit de participació
La darrera Marxa va ser un rotund èxit de participació

dimecres 03 abril 2013


Els organitzadors de la Marxa BTT de Moja, el Club BTT “El Bressol”, estan valorant diferents alternatives per a donar continuïtat a la prova. La onzena edició de la Marxa tenia lloc el passat diumenge 24 de març, recollint un esclatant èxit de participació, amb 547 inscrits. Les dificultats d’obtenir els permisos per a fixar el recorregut dins dels parcs del Foix i d’Olèrdola han fet que el club es plantegi la mateixa continuïtat de la Marxa. El president de l’entitat, Toni Rigualt, manifesta que estan ara estudiant si segueixen fent aquesta cursa.(àudio)


Una de les possibilitats que s’han anunciat  és la de convertir la Marxa en una duatló. Rigualt també apunta que es podria mantenir la marxa però canviant el seu recorregut. (àudio)

Des del club sempre s’ha defensat que cal ser curosos i respectuosos amb l’entorn natural i més si es tracta d’espais protegits com és el cas dels parcs del Foix i d’Olèrdola. Rigualt també recordava que una de les característiques de la prova que més valoren els participants és la seguretat que tenen els ciclistes per la gran quantitat de voluntaris fent les funcions de control en el recorregut. (àudio)

Els participants consultats també coincideixen en valorar que seria una veritable llàstima que aquesta Marxa BTT de Moja, després de consolidar-se com una referència dins dels mon de les BTT al país, no tingués continuïtat.

Document Actions