Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El club BTT "El Bressol" organitza la 1a caminada nocturna durant la FM de Moja

Després dels versots, s’iniciarà un recorregut suau pels boscos propers al poble, pensat per a totes les edats

dimecres 24 juliol 2013


No paren. Durant l’any organitzen una Marxa BTT, també han assumit la continuació de la cursa de muntanya al Castell d’Olèrdola i ara fan una aportació a la Festa Major de Moja. El Club BTT “El Bressol” segueix implicat en les activitats del poble i, com a novetat, ha organitzat per a aquesta Festa Major de 2013 la 1a caminada nocturna. Sortirà la mitjanit de divendres a dissabte, des de la plaça de l’Església, en finalitzar els versots dels Diables i l’encesa de la forca gran. No cal inscripció prèvia. L’activitat és gratuïta i està pensada per a totes les edats. El recorregut serà de prop de 7 quilòmetres, amb un itinerari suau, i en acabar se servirà un refrigeri pels participants, davant del Local.CaminadaNocturna2.JPG

Manel Suero, membre de la Junta del Club BTT, explicava que volien fer una activitat d’aquest tipus i es van decantar per fer la caminada nocturna perquè, a la vegada, pugui servir perquè s’enllaci la Festa del Foc dels Diables amb la Nit Jove.(àudio)

Manel Suero indica que el ritme serà tranquil, amb un funcionament similar al de la caminada de Moja a Montserrat, amb membres de l’organització encapçalant la caminada per marcar el ritme i d’altres que tancaran el grup per evitar que ningú es despengi .(àudio)

Aquesta caminada també cal entendre-la com a continuació de les sortides a peu que els matins fan veïns de Moja. Per Festa Major no volien fer una pedalada o una cursa, perquè aquestes són activitats que ja organitzen en altres moments de l’any.(àudio)

Per participar només cal portar calçat adequat, aigua i també lot o frontal.

Escolta l'entrevista a Manel Suero, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions