Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club de Lectura d’Olèrdola comença un nou curs aquest dijous

Les tertúlies literàries es programen el tercer dijous de cada mes, a les 19:30h, al Centre Cívic La Xarxa

dimecres 19 octubre 2016

Aquest dijous es reprenen les sessions del Club de Lectura d’Olèrdola.  Amb periodicitat mensual, les integrants del club es trobaran per a posar en comú i debatre una lectura compartida . Serà el tercer dijous de cada mes, a dos quarts de vuit del vespre, al Centre Cívic La Xarxa de Moja. Miriam Mulinari, coordinadora del Club de Lectura, avança que en aquesta primera sessió es farà una presentació del curs i es comptarà amb la presència de l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez. (àudio)

El primer llibre que es sotmetrà a la tertúlia del club serà “La pell negra” , de Zeneida Sardà, que es debatrà en la sessió del mes de novembre. Miriam Mulinari explicava que a l’hora de fixar la programació de lectures del club es té en compte la disponibilitat de llibres que facilita el servei de bibliobús, tenint en presents les preferències del club.(àudio)

La participació al Club de Lectura és oberta a tothom. Les persones interessades poden trucar a l’Ajuntament d’Olèrdola o bé desplaçar-se fins al Centre Cívic La Xarxa el tercer dijous de cada mes, a dos quarts de vuit del vespre.

Document Actions