Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club de Lectura d’Olèrdola debatrà “L’Atlant”, de l’olerdolenc Joan Maria Arenas

El Club també organitza una sortida al teatre per veure “Adreça desconeguda”, el proper dijous 7 de març
Joan Maria Arenas és veí de Sant Miquel
Joan Maria Arenas és veí de Sant Miquel

divendres 25 gener 2013

Debatre l’obra d’un autor de casa “és un valor afegit”. Per això en la propera tertúlia literària del Club de Lectura d’Olèrdola es debatrà la novel·la “L’Atlant”, de l’olerdolenc Joan Maria Arenas. Per gentilesa de l’Ajuntament, s’han lliurat gratuïtament exemplars del llibre als membres del Club en finalitzar la tertúlia d’aquest mes de gener, celebrada aquest dijous al vespre al Centre Cívic La Xarxa de Moja. El Club d’Olèrdola debatrà “L’Atlant” el proper mes de febrer i properament s’orgtanitzarà una tertúlia compartida sobre la mateixa obra amb el Club de Lectura de Pacs, amb la presència del mateix autor olerdolenc. Miriam Mulinari, dinamitzadora del Club de Lectura, indicava que els hi agrada compartir el debat d’un llibre amb l’enriquiment que suposa comptar amb la participació del mateix autor.(àudio)

Aquest dijous s’ha debatut “Hores prohibides”, de Núria Martí. Com en cada sessió, la tertúlia literària dóna peu a parlar de temes propers als participants.(àudio)

L’activitat central del Club de Lectura d’Olèrdola són les tertúlies literàries mensuals. Però també impulsen altres propostes de caràcter cultural, com l’organització de sortides al teatre. La propera s’ha programat pel dijous 7 de març per a  veure “Adreça desconeguda”, al teatre Villarroel de Barcelona.  L’obra de Kathrine Kressmann estava inclosa dins les previsions de lectures del Club i s’ha aprofitat la programació de l’obra a Barcelona per a fer una sortida al teatre. (àudio)

Per assistir a aquesta sortida al teatre no cal ser membre del Club. Les persones interessades es poden posar en contacte amb Miriam Mulinari, tècnica de Cultura i dinamitzadora del Club de Lectura, en els horaris d’obertura dels centres cívics d’Olèrdola per les tardes o bé a l’Ajuntament d’Olèrdola.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions