Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club de Lectura d’Olèrdola finalitza el curs la setmana que ve

Fan tertúlia d’una lectura compartida, el tercer dijous de mes, al Centre Cívic La Xarxa de Moja

dijous 09 juny 2016

El Club de Lectura d’Olèrdola viurà dijous de la setmana que ve la darrera tertúlia literària d’aquest curs 2015-16. Després de l’aturada d’estiu, la primera de les sessions del proper curs serà ja durant el mes d’octubre. Miriam Mulinari, tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola i coordinadora del club, ens oferia una valoració positiva de l’activitat realitzada aquest curs i ens subratllava que la tertúlia els hi reporta tanta satisfacció com la pròpia lectura del llibre que es debat.(àudio)

El funcionament del club es manté intacte des de la seva fundació, amb la tertúlia literària com a principal activitat. Pel proper curs es podria contemplar la visita de l’autor d’un llibre que s’hagi llegit o realitzar intercanvis amb altres clubs de lectura, com ja havia passat en altres cursos.(àudio)

El Club de Lectura d’Olèrdola va participar divendres passat en la 5a Trobada de Clubs de Lectura del Penedès-Garraf, que es feia als Monjos. El club també impulsa sortides al teatre, obertes al municipi i sota l’organització de la regidoria de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola. Aquest mateix dijous, 43 persones es desplaçaran des d’Olèrdola a Barcelona per anar a veure al Teatre Nacional “Victòria”. (àudio)

Aquest curs, les membres del club van poder veure a un preu molt ajustat l’obra “Teatro con Eduardo” i durant el segon trimestre es va organitzar una sortida de caràcter familiar per anar a veure a Barcelona el mag Lari.

Les persones que vulguin participar al Club de Lectura poden comunicar-ho a l’Ajuntament d’Olèrdola o al mail mulinaripm@gmail.com

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions