Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club de Lectura inicia aquest curs les tertúlies literàries amb l’ús de llibres electrònics

Els membres del club han rebut la cessió temporal d’un e-book per a llegir “La pressa del temps”, de Maria Barbal
Aquest mes, els membres del Club tindran un e-book
Aquest mes, els membres del Club tindran un e-book

dijous 22 novembre 2012

El llibre electrònic és un suport que es va obrint camí. La Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona no resta al marge d’aquesta nova realitat i també la contempla en les seves activitats de foment de la lectura. Així ho han pogut comprovar els integrants del Club de Lectura d’Olèrdola. I és que aquest curs 2012-13 inicien les sessions de les tertúlies literàries acompanyats d’un e-book, un llibre electrònic, des d’on poden llegir el primer dels llibres proposats per debatre aquest curs: “La pressa del temps”, de Maria Barbal.

La dinamitzadora del Club de Lectura d’Olèrdola, Miriam Mulinari, explicava que la Diputació ha cedit l´ús temporal de 18 llibres electrònics que permetran que els membres del Club de Lectura es vagin familiaritzant amb aquest nou suport per a la lectura. (àudio)

Amb el llibre electrònic es pot arribar a disposar d’una biblioteca amb l’espai que ocupa una llibreta convencional. A més de debatre la lectura que comparteixen aquest mes, en la sessió del proper dia 20 de desembre els membres del club també tindran més elements per a valorar les prestacions i l’ús de l’e-book.

Per dificultats tècniques, el Club de Lectura iniciava dijous passat les sessions d’aquest curs, un mes després del que seria habitual. Aquest curs ha començat amb la novetat del llibre electrònic i inclourà també activitats que complementen l’activitat central de fer les tertúlies mensuals. Així, Miriam Mulinari explica que es preveuen organitzar de nou sortides per anar al teatre. (àudio)

A l’hora de planificar els llibres que es debatran en les tertúlies literàries, Miriam Mulinari contempla gèneres variats, però partint de les preferències del grup.(àudio)

Les tertúlies literàries es realitzen un dijous al mes, al Centre Cívic La Xarxa de Moja. Per més informació, les persones interessades poden trucar al 647 416 864 o bé enviar un correu electrònic a l’adreça mulinaripm@diba.cat.

Pots escoltar l'entrevista a Miriam Mulinari clicant aquí

 

Document Actions