Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club de Lectura organitza una sortida al Teatre Goya per anar a veure l’obra “Barcelona”

La sortida serà el 21 de novembre i les inscripcions es poden fer fins el dia 5
Míriam Iscla i Emma Vilarasau, protagonistes de "Barcelona"
Míriam Iscla i Emma Vilarasau, protagonistes de "Barcelona"

dijous 24 octubre 2013

Dijous tenia lloc la primera sessió del curs del Club de Lectura d’Olèrdola, que programa les seves trobades cada tercer dijous de mes al Centre Cívic La Xarxa. En aquesta primera sessió després de l’estiu, els assistents van valorar propostes que podrien fer en els propers mesos, més enllà de les tertúlies literàries. Una de les primeres que ja s’ha concretat és l’organització d’una sortida al Teatre Goya de Barcelona, el proper 21 de novembre, per anar a veure l’obra de teatre “Barcelona”.

Miriam Mulinari, responsable del Club de Lectura, indicava que aquesta sortida s’inclou dins de les activitats que al llarg del curs es pensen promoure.(àudio)

“Barcelona” se situa en el context de la guerra civil i planteja la relació de dues amigues, la Núria i l’Elena, “amb comptes pendents i separades per l’amor d’un home i el destí d’una pàtria”. Pere Riera és l’autor i el director. Les actrius que donen vida a les dues protagonistes són Emma Vilarasau i Míriam Iscla. (àudio)

Participar d’una sortida col.lectiva com aquesta permet gaudir dels descomptes en grup i dels avantatges que suposa comptar amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, que assumeix bona part de la despesa de desplaçament en autocar. Viatge i entrada tenen un preu de 25 euros. Les persones interessades en assistir han de formalitzar la seva inscripció abans del dia 5 de novembre.(àudio)

Les places estan limitades a 30 persones i no es confirmarà l’inscripció si no hi ha el pagament previ de l’entrada. Per a més informació o inscripcions les persones interessades poden posar-se en contacte amb Miriam Mulinari, al telèfon 647 41 68 64 o al mail mulinaripm@gmail.com.

Altres activitats que el Club de Lectura d’Olèrdola valora fer en els propers mesos és alguna sortida relacionada amb l’any Espriu o una visita cultural a Barcelona per conèixer els escenaris més emblemàtics de la defensa de la ciutat durant el 1714.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions