Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sortida al Teatre Nacional de Catalunya per anar a veure “Una història catalana”

La sortida l'organitza el Club de Lectura d'Olèrdola i s’ha programat pel proper dimecres 3 d’abril

dilluns 11 març 2013

Després de les bones sensacions que va deixar dijous el desplaçament per a veure “Adreça desconeguda”, el Club de Lectura d’Olèrdola organitza una nova sortida a Barcelona per poder presenciar una altra obra de teatre que està obtenint el reconeixement de crítica i públic. Serà el proper dimecres 3 d’abril, al Teatre Nacional de Catalunya, i l’obra que es veurà és “Una història catalana”, del dramaturg vilafranquí Jordi Casanovas.

Miriam Mulinari, dinamitzadora del Club de Lectura, explica que ja van intentar sense èxit poder veure la primera versió de l’obra, quan es representava a la Sala Tallers, fa dos anys. (àudio)

L'obra relata setze anys de la història de Catalunya, en un recorregut que passa pel barri de la Mina, Nicaragua i el Pallars. Tres històries en una. Tres fronteres en un sol país: els Pirineus, els suburbis i les "amèriques". L'espectacle arriba al TNC amb un nou muntatge reescrit per l'autor i amb novetats en el repartiment, després de l'èxit que va tenir a la Sala Tallers en el marc del projecte T6, la temporada 2010/2011. L'obra es representarà fins al 7 d'abril.

Per aquesta sortida, l’ajuntament proporciona el transport gratuït en autocar, amb sortida des de la plaça de l’Església de Moja, mentre que l’entrada té un preu de 25 euros.(àudio)

L’activitat la promou el Club de Lectura però és oberta a tothom. La setmana passada per anar a veure “Adreça desconeguda” es van desplaçar 26 persones, quan la xifra de participants en el club és de 18. Des del club es vol programar diferents sortides dins el món de les arts escèniques.(àudio)

Per a més informació o reserves, cal trucar al telèfon 647 41 68 64. Les reserves es poden fer fins el proper dimarts 19 de març

Document Actions