Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club de Lectura d’Olèrdola tanca el curs refermant la seva aposta per la diversitat de gèneres

Aquest curs s'han debatut 9 llibres en les tertúlies literàries i s’han organitzat dues sortides al teatre

divendres 19 juny 2015

 

Aquest dijous, tercer del mes de juny, tocava tertúlia literària del Club de Lectura d’Olèrdola. Aquesta sessió era la darrera del curs 2014-15 i  va ser aprofitada per a fer balanç de l’activitat realitzada des del mes d’octubre, amb el manteniment de les tertúlies literàries mensuals al Centre Cívic La Xarxa i l’impuls de sortides teatrals. Miriam Mulinari, dinamitzadora del Club de Lectura, indicava que en aquesta sessió de tancament del curs les integrants del Club havien fet una valoració del tot satisfactòria.(àudio)ClubLectura2.JPG

Aquest curs s’han fet fins a 9 tertúlies literàries i s’han promogut les sortides per anar a veure “Mar i cel" i “Un enemic del poble”. Entre les membres de la tertúlia, existia consens a l’hora de triar “Els til·lers de Mostar”, de Maria Lluïsa Amorós, i “L’home de la maleta” de Ramon Solsona, com els dos llibres que més havien agradat. Per triar els llibres, Mulinari assenyala que es busca diversitat de gèneres i autors que siguin del grat del grup.(àudio)

El Club de Lectura és una activitat consolidada a Olèrdola que compta amb un grup motivat  i estable. Entre els aspectes a millorar, Miriam Mulinari assenyala que miraran de donar molta més difusió a les sortides teatrals.(àudio)

El club mantindrà, a partir del mes de setembre, les seves sessions el tercer dijous de cada mes, al Centre Cívic La Xarxa de Moja, a dos quarts de 8 del vespre.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions