Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club de Petanca de Daltmar es reactiva i organitza un campionat amb altres 4 clubs de la comarca

La competició és oberta a tothom i s’ha programat a partir de les 9 del matí del diumenge 14 d’abril

dimecres 03 abril 2013

 

El Club de Petanca de Daltmar s’ha reactivat. Veïns d’aquesta urbanització del nostre municipi han assumit el repte d’iniciar una nova etapa al club, després de l’aturada que havia registrat l’entitat en els darrers anys. I d’empenta no els en falta si tenim en compte els projectes que ja van fent realitat. Formen part d’una lligueta comarcal amb altres quatre clubs de l’Alt Penedès i per aquest any han programat fins a tres campionats d’aquesta lliga a Daltmar. El primer serà ja aquest proper diumenge 14 d’abril, tal i com ens confirmava Carlos Molina, de l’Associació Cultural del Daltmar.(àudio)

A més del club de Daltmar, com en la resta de campionats de petanca d’aquest 2013 a l’Alt Penedès també hi participaran els clubs de La Girada, Canyelles, Vilafranca i Sant Sadurní. Els campionats són oberts a qualsevol veí, encara que no sigui del club, un cop pagui el preu d’inscripció. Carlos Molina recordava que a Daltmar hi ha molta afició a la petanca.(àudio)

Després de la competició del proper 14 d’abril, a Daltmar es faran més campionats dins aquesta lligueta de l’Alt Penedès. Per la Festa Major s’ha programat una nova competició, el 4 d’agost, i després una altra el 14 de setembre.

Document Actions