Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Rítmica Olèrdola clou la temporada amb l’espectacle de música i dansa “Jo mateixa”

Es podrà seguir al Local Nou de Moja, aquest dissabte a partir de dos quarts de 9 del vespre

dijous 20 juny 2013

Amb la il·lusionada implicació de famílies, gimnastes i entrenadores, el Club Rítmica Olèrdola ha programat per aquest dissabte una cloenda de temporada ben especial. A partir de dos quarts de 9 del vespre, al Local Nou de Moja, totes les gimnastes del club donaran vida a l’espectacle de música i dansa “Jo mateixa”. Yolanda Liron, vicepresidenta del Club Rítmica Olèrdola, explicava que es tracta d’un espectacle basat en la creativitat que farà que el públic passi una estona agradable.(àudio)

Liron ens subratlla la implicació de totes les gimnastes i entrenadores i la col·laboració de les famílies. Les gimnastes afronten amb nervis l’espectacle però l’esperen amb ganes.(àudio)

Després de les competicions “Jo mateixa” permet que les nenes i noies del Rítmica treballin una proposta de caràcter més artístic. Per a elles suposa un premi després de la gran temporada realitzada, amb resultats molt rellevants, tal i com ens recorda Yolanda Liron.(àudio)

L’entrada per assistir a l’espectacle d’aquest dissabte és gratuïta. Per a que els assistents col·laborin amb l’entitat, el Club Rítmica Olèrdola posarà a la venda butlletes que donaran dret a participar en el sorteig d’una panera.

Document Actions