Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El col·legi electoral de Moja canvia d’emplaçament per les eleccions del 14-F i s’ubicarà al Local Nou

La seu de Sant Pere Molanta es manté al Centre Cívic Gatzara i la de Sant Miquel al local Rossend Montané
Imatge d'arxiu d'un recompte de vots al Centre Cívic La Xarxa
Imatge d'arxiu d'un recompte de vots al Centre Cívic La Xarxa

dimecres 27 gener 2021

 

Amb el propòsit de garantir l’aplicació de les mesures sanitàries establertes i evitar així el risc de contagi, s’han introduït canvis que afecten a l’emplaçament de les seus electorals a Olèrdola per a les votacions de les eleccions al Parlament de Catalunya previstes per al proper diumenge 14 de febrer. Tal i com confirmava en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola l’alcalde,Lucas Ramírez,  la seu del col.legi electoral de Moja passa a ser el Local Nou de Moja. Fins ara, les dues taules del col·legi electoral  s’instal·laven al Centre Cívic La Xarxa. On no hi ha canvis són en les altres dues taules electorals del municipi. La de Sant Miquel seguirà al local Rossend Montané, mentre que la de Sant Pere Molanta continuarà ubicada al Centre Cívic Gatzara. L’alcalde apuntava que, tal i com estableix la normativa, les cues per votar s’hauran de fer a l’exterior d’aquests equipaments municipals i s’establiran recorreguts diferenciats d’entrada i de sortida a cada local.(àudio)

Al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta votaran els censats a Can Trabal i Sant Pere Molanta. Al Local Social Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola ho podran fer els veïns de Daltmar, Viladellops i Sant Miquel. Mentre que els veïns de Moja estan distribuïts en les dues meses que s’habilitaran al Local Nou. Es dona la circumstància afegida que actualment el Centre Cívic La Xarxa acull temporalment la seu de l’Ajuntament, mentre es realitzen les obres de reforma de l’edifici consistorial de Sant Miquel

Lucas Ramírez, a títol personal, s’ha mostrat crític amb la celebració de les eleccions en aquests moments. L’alcalde explica que les autoritats sanitàries sempre han posat l’accent en què era necessari evitar aglomeracions, però entén que serà inevitable que hi hagi concentració de veïns en algunes puntes de la jornada electoral.(àudio)

Ramírez feia notar que és necessari encara evitar al màxim el contacte social tenint en compte la capacitat de propagació que ha demostrat la COVID-19.(àudio)

Recordem que en un ple extraordinari i urgent, celebrat el dimarts de la setmana passada, es van designar per sorteig els membres de les meses electorals. Les persones nomenades ja han rebut notificació de la seva designació.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions