Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El compromís del grup l’Arrel amb l’any Espriu també es fa present per la Festa del Most

El grup de Sant Miquel va rebre felicitacions per la seva “Una altra Fedra, si us plau!”

dimarts 26 novembre 2013

El grup de teatre l’Arrel de Sant Miquel d’Olèrdola ha tingut un paper destacat en la celebració de la Festa del Most del poble, aquest darrer cap de setmana. Aquest dissabte a la nit, al local Rossend Montané, representaven l’obra de Salvador Espriu “Una altra Fedra, si us plau!”. Era la presentació a Sant Miquel d’aquest muntatge que el grup ja havia estrenat per la Festa Major de Vilafranca, dins del cicle “Espriu en Viu”. Marina Vilella, directora del grup, feia notar que haguessin desitjat més presència de veïns del poble durant la representació, però es mostrava satisfeta per les felicitacions rebudes.(àudio)Fedra2.JPG

Vilella valorava que era una llàstima que no es pogués treure més profit al treball realitzat per grups de teatre penedesencs en motiu de l’any Espriu. Després de l’estrena del cicle a Vilafranca, un fragment d’”Espriu en Viu”es va poder mostrar a la Setmana del Llibre a Barcelona. Però després aquest "pack" dedicat a Espriu que han elaborat grups penedesencs no ha tingut continuïtat . La directora de l'Arrel subratlla que “ara és l’hora” que es programin propostes vinculades al centenari d’Espriu. (àudio)

L’Arrel va representar el passat 1 de novembre a Santa Fe “Una altra Fedra , si us plau” i la portarà, el proper 18 de gener al Pla del Penedès, dins de la programació de la Roda de Teatre de l’Alt Penedès. Marina Vilella posa l’accent en què la producció literària d’Espriu és digna de ser coneguda i afegia que és molt vigent.(àudio)

El teatre a Sant Miquel d’Olèrdola tornarà el proper 14 de desembre, amb la representació de l’obra “L’hivern plora gebre damunt el gerani”, del grup Llavor d’Art del Pla del Penedès. L’entrada tindrà un preu molt mòdic i la recaptació es destinarà a la Marató de TV3.

Escolta l'entrevista a Marina Vilella, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions