Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El compromís del públic fa que El Folre pugui aportar fins a 440 euros per La Marató de TV3

Després de la representació de “La cacera de l’ànec” es va sortejar un lot de Nadal entre els assistents

dilluns 17 desembre 2012

 

 

La generositat del públic assistent ha permès que, malgrat la xifra d’espectadors fos inferior, el grup de teatre El Folre acabés aportant aquest 2012 a La Marató de TV3 una quantitat de diners similar a la d’altres anys. Van ser fins a 440 euros, obtinguts a partir de la venda de tires que donaven dret a participar en el sorteig d’un lot de productes. El sorteig tenia lloc diumenge al vespre a La Sala del Casal Molantenc, després de que el grup Criatures d’Ordal interpretés de manera convincent “La cacera de l’ànec”, dins de la Roda de Teatre Amateur de l’Alt Penedès.sorteigLot1.jpg

Assumpció Raventós, membre d’El Folre, ens explicava que, malgrat la xifra d’espectadors hagués estat menor a la d’altres funcions dedicades a La Marató, la recaptació final havia pogut ser similar perquè tothom s’hi havia implicat de forma decidida. Raventós també ens assenyalava que, amb caràcter general, s’està notant una davallada en les xifres d’assistència a les funcions de teatre a la comarca. (àudio)

El president del grup , Josep Badia, agraïa la implicació del públic i també incidia en què el públic assistent havia estat molt generós. (àudio)

El grup El Folre es troba en un molt bon  moment. Josep Badia, que també és president del la coordinadora GATAP, destaca que el grup completarà una dotzena de funciona amb “Les meves veïnes”, consolidant-se com una de les formacions més sol·licitades per a actuar a la comarca dins del món dels grups amateurs de teatre a l’Alt Penedès.(àudio)

El Folre actua el proper dia 30 a La Múnia, a les 6 de la tarda. El dilluns 7 de gener també portaran “Les meves veïnes” a Puigdàlber, mentre que el 10 de març  es podrà veure l’obra a Torrelavit.

El grup de Sant Pere Molanta ara treballa en la selecció d’un nou text que començarà a preparar quan finalitzi l’actual Roda de Teatre Amateur.

Escolta les entrevistes a Assumpció Raventós i Josep Badia, clicant aquíteatreMarat.jpg

Document Actions