Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El concert de Txell Sota, un dels principals reclams del primer dels Vespres d'Estiu al Castell d'Olèrdola

L’espectacle “Amor Casa” s’ha programat dissabte a les 21.30h. També hi hauran visites, un joc d’escape exterior i observació astronòmica

dijous 28 juliol 2022

 

Un dels reclams principals del primer dels “Vespres d’Estiu al castell d’Olèrdola”, aquest dissabte 30 de juliol, arriba de la mà de Txell Sota. Aquesta polifacètica artista oferirà un espectacle de música i poesia basat en el seu segon treball discogràfic, Amor Casa, a partir de dos quarts de 10 de la nit.

En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Txell Sota explica que canta a l’alegria amb fonament, des de la reivindicació “de la possibilitat de fer un món millor”. (àudio)

Cantautora,  actriu i actriu de doblatge. Especialista en lectura en veu alta i estudiant de filosofia. Txell Sota no sé sent còmode amb les etiquetes que limiten i defensa explorar totes les possibilitats creatives. La seva veu és molt coneguda per haver participat en doblatges com la recent versió en català pel cinema de la pel·lícula del detectiu Conan. Però és en les seves propostes musicals quan, a més de la veu, també hi posa l’ànima. I ho fa amb missatges vitals que conviden a no resignar-se i a superar la confusió. El disc Amor Casa inclou d’onze temes, amb lletres de poetes com Sònia Moll, Màrius Sampere, Sil Bel i la pròpiaTxell Sota. Amb música de David González, músic i productor.

Txell Sota no coneixia el conjunt monumental d’Olèrdola i per la informació i imatges que ara disposa anuncia que el de dissabte serà “un concert meravellós” perquè l’espai “és meravellós, brutal”.(àudio)

La seva és una proposta artística que vol entretenir, però també convidar a pensar.(àudio)

VISITES, ESCAPE EXTERIOR I OBSERVACIÓ ASTRONÒMICA 

El programa dels Vespres d’Estiu al Castell, previst tant per aquest dissabte 30 de juliol com per dissabte 6 d’agost,   manté un esquema similar durant les dues jornades. Així, en els dos dies es podrà seguir la visita guiada “Mir Geribert, el príncep d’Olèrdola”; de 19.00 a 20:00h; i de 19:30 h a 20:30 h  la visita guiada “Vi i cellers de la ciutat medieval”. Un dels atractius serà l’activitat scape exterior “El secret del Príncep d’Olèrdola”, amb sessions programades a les 7 i a les 8.

Després arribarà el concert musical de Txell Sota, a les 21:30. I de manera continuada, des de les 21:30 h a les 23:00 h, es podrà fer  Observació astronòmica amb l’Astronòmic de Sabadell

Durant tota la vetllada es disposarà de servei de càtering local amb el Restaurant El Conill i  el celler Mulet Viticultors 

INFORMACIÓ I RESERVES

Només les activitats guiades tenen aforament limitat. Per aquest motiu, per assistir-hi caldrà enviar un correu electrònic a mac.olerdola@gencat.cat o trucant al telèfon de contacte 93 890 14 20 / 675 78 29 36, indicant nom i cognoms i aquelles activitats per les quals esteu interessats/es (visites guiades i/o escape room).

Les activitats amb inscripció prèvia obligatòria són les VISITES GUIADES i l'ESCAPE EXTERIOR. 

Observacions a tenir en compte: l’edat mínima per participar a l’Escape exterior és de 8 anys.

Lloc: Museu d’Arqueologia de Catalunya - Olèrdola (Castell d’Olèrdola s/n. 08734 Sant Miquel d’Olèrdola).

 PAGAMENT

Preu: 5€, preu únic d’entrada al recinte que permet accedir a totes les activitats que es vulguin, dins els horaris establerts per cadascuna d’elles. 

Adquisició tiquet - entrada: les entrades es poden adquirir mitjançant la “Venda d’entrades on line” al web www.macolerdola.cat o directament a recepció del Museu dins l’horari d’atenció al públic, a partir de dissabte 2 de juliol i fins 1 hora abans de l’inici dels Vespres d’Estiu el 30/07 i el 06/08.

En el cas de les activitats que necessiten inscripció prèvia, cal obtenir una confirmació per correu electrònic abans d'obtenir l'entrada.

Escolta l'entrevista a Txell Sota, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Galeria d'Imatges

VespresEstiu22.jpg

Document Actions