Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El concurs de dibuix de la Trobada incorpora una nova categoria perquè tothom hi participi

Els dibuixos s’hauran de fer de 10 a 12 del matí de diumenge i el tem ha de ser la Trobada o l’entorn on es fa la festa

dijous 28 maig 2015

En el marc d’aquesta 35a Trobada d’Olèrdola es pot comptar amb el ja tradicional concurs de dibuix, pensat per mirar l’entorn amb ulls d’artista i després plasmar-ho al paper.

Si primer estava pensat pels més menuts de la casa, enguany, el Consell Consultiu de cultura va creure que tothom hi podia participar, sense límit d’edat i per això, es va crear una nova categoria, oberta a qualsevol edat, ja que hi pot participar qualsevol persona, a partir de 12-13 anys. Miriam Mulinari, tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, indicava que el canvi vol atendre a les peticions de participació rebudes per nois i noies que, fins aquest any, no podien concursar. (àudio)

És un concurs de dibuix ràpid, ja que el material es dóna el diumenge 31 de maig, a les 10 del mati, i les làmines participants s’han de retornar a les 12 del mateix dia. (àudio)

Es repartirà material per fer el dibuix, durant el mateix matí de diumenge de 10h a 12h,  al costat de l’aula Taller del recinte històric d’Olèrdola. (àudio)

La temàtica ha de ser la Trobada d’Olèrdola o bé, l’entorn on se celebra la festa. S’hi poden dibuixar qualsevol de les activitats que es facin i qualsevol dels paratges que ens ofereix el Conjunt Monumental d’Olèrdola i el Parc Natural.

Les categories, seran dividides en 9 grups:

a)   D’1 a 2 Anys

b)   P3

c)   P4

d)   P5

e)   1r i 2n de bàsica.

f)    3r i 4t de bàsica.

g)   5è i 6è de bàsica.

h)   1r, 2n d’E.S.O.

i)     3r d’E.S.O. en endavant.

La làmina haurà de portar el nom, edat i curs escolar del nen o nena que l’ha realitzat.

Com a novetat d’enguany, el repartiment dels premis es farà al migdia, pels volts de la una, per així permetre que tothom que participi sigui present en el lliurament dels premis, que consistiran en material didàctic i lúdic.

Pels organitzadors “observar, conèixer, dibuixar i  interpretar el que passa durant aquest cap de setmana de Trobada, permet posar en valor una experiència a la natura, en un marc molt a prop de casa nostra”.

 

Document Actions