Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El concurs de dibuix de la Trobada incorpora una nova categoria per a majors de 14 anys

El concurs s’ha programat diumenge, de 10 a 12 del matí, i l’Ajuntament facilita el matreial per a fer el dibuix

dimarts 15 maig 2018

El concurs de dibuix de la Trobada d’Olèrdola ha deixat de ser exclusivament infantil i juvenil. Una de les novetats de l’edició de la Trobada d’Olèrdola d’aquest 2018 és la inclusió d’una nova categoria en el concurs, que agruparia als participants a partir de 3r d’ESO, incloent els adults de qualsevol edat que vulguin participar-hi.

Convocat per diumenge en horari de 10 a 12 del matí, el concurs té com a temàtica dibuixar la Trobada d’Olèrdola i l’entorn. L’Ajuntament facilita el material per a poder fer el dibuix, tal i com recordava la tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, Míriam Mulinari.(àudio)

Els dibuixos s’hauran de presentar al mateix lloc on s’ha recollit el material per dibuixar, a l’aula Taller del recinte històric d’Olèrdola abans de les 12h del mateix diumenge. La làmina amb el dibuix haurà de portar el nom, edat i curs escolar del nen o nena que l’ha realitzat. Els participants es dividiran en 9 grups: d’1 a 2 Anys; P3; P4; P5; 1r i 2n d’educació primària; 3r i 4t; 5è i 6è; 1r i  2n d’E.S.O.; i la nova categoria a partir de 3r d’E.S.O. en endavant.

El propòsit és el de que els participants mostrin la seva mirada d ela Trobada i del Conjunt Monumental.(àudio)

Els guardons s’atorgaran una vegada s’hagi fet públic el veredicte del jurat i al mateix recinte del castell, a les 13h del mateix diumenge, a l’escenari principal de la Trobada.Hi haurà un premi per a cadascuna de les categories i consistiran en lots de material didàctic i lúdic.

El Jurat es reserva el dret de modificar aquestes bases. Així com de considerar desert o ex aequo qualsevol dels premis. El sol fet de participar en el concurs implica la plena acceptació d’aquestes bases i de les decisions del jurat, les quals seran inapel·lables. Tots els dibuixos guanyadors quedaran en propietat de l’Ajuntament d’Olèrdola.

Document Actions