Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El concurs de truites i el concert vermut amb Els Vinardells, propostes de la Societat per la FM

La Societat ha ofert als seus socis un descompte del 50% en el lloguer dels “palcos”

divendres 14 agost 2015

El Grup de Joves coordina la Festa Major de Sant Pere Molanta. Per a fer possible la festa aquest cap de setmana, l’entitat compta amb les aportacions que realitzen altres associacions del poble. És el cas de la Societat Principal-Unió, que organitza diumenge el concurs de truites i un concert vermut amb el grup de gralles Els Vinardells. La recepció de les truites participants es farà de les 12 a la una del migdia, a la Sala. Acte seguit, sense deixar la sala, es podrà seguir el concert amb aquest virtuós grup de grallers. Aina Zapater, presidenta de la Societat Principal-Unió, recordava que es donaran premis a la truita més original i a la més gustosa. (àudio)

La nova junta de la Societat va assumir les seves responsabilitats al capdavant de l’entitat el mes de maig, sense massa temps per a preparar actes per la Festa Major. Amb tot, amb l’ànim d’incentivar que els veïns col.laborin en la Festa, han ofert un descompte del 50% en el lloguer de taules i cadires per seguir a la pista els balls de Festa Major. Això ha acabat suposant que s’arribés gairebé a la quarantena de “palcos” llogats aquest any.(àudio)

Aina Zapater té una activitat ben intensa per Festa Major. A més de ser presidenta de la Societat, també forma part del Grup de Joves i és preparadora de l’Associació Gimnàstica Rítmica de Vilafranca, que diumenge a la tarda oferirà una exhibició a la pista. L’exhibició suposa un estímul perquè les 15 nenes participants mostrin en públic la feina que fan.(àudio)

L’exhibició a càrrec d’AGR Vilafranca s’ha programat a dos quarts de 7 de la tarda. Després hi haurà espectacle infantil i, per acabar la Festa Major, xocolatada.

Escolta l'entrevista feta per Canal 20-Ràdio Olèrdola a Aina Zapater clicant aquí

 

 

 

 

 

 

 

Document Actions